10 / 05 / 2024

gölcük otobüs terminali ne zaman yenilenecek

gölcük otobüs terminali ne zaman yenilenecek

Gölcük'te geçtiğimiz yıllardan bu yana yapılması beklenen Gölcük Otobüs Terminali’nin kentsel dönüşüm projesi dahilinde yeni haline kavuşması hedefleniyor

Gölcük Otobüs Terminali ne zaman yenilenecek?

Gölcük'ün birçok seçim döneminde yapılacağı söylenen fakat 15 senedir yenilenmeyen Gölcük Otobüs Terminali hakkında birçok şikâyet aktarılıyor.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Gölcük’te ağır hasarlı bina kalmadı!

Gölcük ilçesinde depremin yaralarının sarıldığını söyleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ''Gölcük’te ağır hasarlı ve yıkılması gereken bina kalmadı'' dedi.

Çarşamba Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

Çarşamba Otobüs Terminali aylık 60 bin TL'ye kiraya verildi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Çetinler Otogar İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile 1 yıl süreli kira sözleşmesi imzalanmasına karar verildi...

Avrasya GYO Çarşamba Otobüs Terminali'nin bir kısmını 30 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin 4 bin 924 metrekarelik kısmını 5 yıllığına 30 bin TL + KDV kira bedeli ile Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık'a kiraya verdi...

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Gölcük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!    

Gölcük Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısı, Gölcük Belediyesi Meclis salonunda, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

gölcük otobüs terminali ne zaman yenilenecek Haberi

gölcük otobüs terminali ne zaman yenilenecek
Gölcük, özellikle 17 Ağustos’ta yaşanan ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından büyük bir yara almıştı. Yapılan yatırımlarla birlikte sorunlarını çözmeye başlayan Gölcük, geçen yıllar içerisinde eski ritmini yavaş yavaş yakalamaya başladı. Deprem  öncesinde D­130 Karayolu üzerinde bulunan otobüs terminali, depremden sonra şu an hizmet verdiği kısma alınmış ve anayoldan uzak kalmıştı. Her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçemiz Gölcük’e mevcut terminal yetmemeye başladı ve vatandaşlar, yeni ve kapsamlı bir terminal yapılması konusunda isteklerini yetkililere iletti.


SANAYİ SİTESİNİN BULUNDUĞU ALANDA YAPILACAK 


Bazı sorunların da dillendirildiği terminal hakkında, ilçemizde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bir projenin yapılacağı ifade edilmekte. Buna göre, mevcut sanayi sitesinin yeni yerine geçmesinin ardından şu an hizmet veren sanayi sitesi kaldırılacak. Boş kalacak olan bu alanda...