27 / 04 / 2024

Gölcük Terminali son durum

Gölcük Terminali son durum

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük'ün 3 bölgesinde kentsel dönüşüm rüzgarı!

Gölcük Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gölcük Sanayi Sitesi Haziran 2018'de tamamlanacak!

Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede başlattığı kentsel dönüşüm son sürat devam ediyor. İşte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in kentteki dönüşümle ilgili yaptığı açıklamalar...

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Otobüs Terminali kentsel dönüşümle yenilenecek!

Gölcük'te geçtiğimiz yıllardan bu yana yapılması beklenen Gölcük Otobüs Terminali’nin kentsel dönüşüm projesi dahilinde yeni haline kavuşması hedefleniyor

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Gölcük'teki tarihi konakta son düzlüğe gelindi!

Gölcük Örcün Köyü'nde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelinmekle beraber, konak çevre düzenlemesinin de tam haliyle bitirilmesiyle hizmete girecek.

Gölcük Yunusemre Parkı'nda son durum!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yunus Emre Mahallesi'nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük aşama kaydedilen park alanını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Gölcük Örcün'deki tarihi konakta sona gelindi!

Gölcük belediyesince Örcün Köyünde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelindi

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümünde son durum!

Gölcük'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler veren AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, "Şu ana kadar hak sahiplerine 30 milyon lira ödendi. Böyle bir dönüşüm ilk kez Gölcük'te yapılıyor" dedi.

Gölcük Yolu Outlet Center çalışmaları sürüyor!

Gölcük Yolu Outlet Center köprülü kavşak, Gölcük Yolu Outlet Center son durum, Gölcük Yolu Outlet Center inşaatı, Gölcük Yolu Outlet Center inşaat çalışmaları,

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Terminali son durum Haberi

Gölcük Terminali son durum

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor İlçemiz Gölcük'te şehirlerarası otobüs terminali, 17 Ağustos Gölcük Depremi öncesinde D-130 Karayolu üzeri Atatürk bulvarında, şu an Gölcük Belediyesi'nin olduğu alanda bulunmaktaydı. 2000'li yılların başında yeni yerine, şu anki sanayi sitesinin yanındaki alana yapılmıştı. Gölcük'te birçok yerel seçim döneminde yenisinin yapılması yönünde vaat konusu olan Gölcük Otobüs Terminali için şu ana kadar herhangi bir değişim söz konusu olmadı. Aksine, terminal ilk yapıldığı günden bu yana herhangi bir değişime uğramadı. 


SOĞUK HAVADA BEKLEYECEK BİR YER YOK 

Gölcük Otobüs Terminali hakkında bu zamana kadar birçok şikayet yapıldı. Vatandaşların karşılaştığı sıkıntılardan biri, otobüs firmalarının yazıhanelerinin küçük oluşu ve iç kısımda otobüsleri...