03 / 05 / 2024

Gölcükreki metruk binalar yıkılıyor mu

Gölcükreki metruk binalar yıkılıyor mu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda, Belediye ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

İzmir Tire'de metruk binaların yıkımına başlandı!

İzmir Tire'de, yıkılmak üzere olan metruk binaların yıkımına başlandı. Yıkım öncesinde çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

İstanbul sokaklarındaki metruk binalar tehlike saçıyor!

Mega kent İstanbul'daki metruk binalar adeta tehlike saçıyor. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin göz yumduğu ve İstanbullular için büyük tehlike arz eden bazı örnekler...

Gölcük'teki Taraftar Evleri, renklerin kardeşliğini sergiliyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yer alan sitenin binalarının dış cephe boyası milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kocaelispor'un renkleri ile kaplı olması çevredekilerin yoğun ilgisini topluyor…

Kartal'daki metruk binalar yıkılıyor!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel tarafından Kartal’da tehlikeye yol açan metruk binaların yıkımı gerçekleşecek.

Körfez’de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Körfez Belediyesi, ilçede kötü görüntüye neden olan ve güvenlik açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

Akşehir'de metruk binalar için özel yıkım ekibi isteği!

Akşehir'in merkezindeki metruk binaların yıkılıp temizlenmemesi can ve mal kaybı açısından tehlikeye neden oldu. Bu binaların uyuşturucu ile mücadele konusunda görevlilerin işlerini zorlaştırdığını belirten vatandaşlar binaların biran önce yıkılmasını istedi.

Gölcük'teki metruk bina yıkıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda, Kavaklı´daki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Gölcükreki metruk binalar yıkılıyor mu Haberi

Gölcükreki metruk binalar yıkılıyor mu


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda, Belediye ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in üzerinde hassasiyetle durduğu Depremde hasar gören ve tehlike arz eden metruk yapılarla ilgili yaptığı açıklamasında  ” İlçe genelinde Ekonomik durumları yetersiz olduğundan dolayı Görsel Kirlilik oluşturan ve ömrünü doldurmuş harabe evlerini yıkamayan vatandaşlara bir kolaylık sağlanarak, bu binaların yıkımları Fen İşleri ve Yapı Kontrol Müdürlüğümüz  koordinesinde başarıyla gerçekleştiriyor.

Donanma Mahallesi Donanma Caddesi 7. Sokak’ta bulunan 2 katlı çevreye rahatsızlık veren metruk yapı ile ilgili  Yapı Kontrol Müdürlüğünce gerekli iş ve işlemler yapılarak Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince yıkım işlemi gerçekleştirilmiştir.  İlçe genelinde depremde hasar görmüş, tehlike arz eden metruk yapılar ile ilgili olarak çalışmalarımız...