06 / 05 / 2024

goldman dünyanın kaçıncı zengini oldu

goldman dünyanın kaçıncı zengini oldu

Forbes dergisi, dünyanın en zengin ailelerini sıraladı. Goldman ailesi dünyanın en zengin aileleri listesinde 17.sırada yer aldı.

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

O şehre dünyanın yaşanabilir üçüncü kenti ödülü!

Eskişehir, dünyanın yaşanabilir üçüncü kenti ödülü layık görüldü. İşte detaylar!

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Dünyanın önde gelen iki bankası açıkladı! Türkiye’de seçim sonrası faiz oranı bu kadar artacak!

Dünyanın önde gelen bankalarından JP Morgan ve Goldman Sachs, Türkiye’de 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası politika faiziyle ilgili tahminlerini paylaştı. İşte detaylar…

Dünyanın en büyüğü uyardı! Çok bekledik altında ralliye hazır olun!

Dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs altında uzun süreli bir ralli tüm şartların oluştuğunu söyledi ve yatırımcılara hazırlıklı olun çağrısında bulundu.

Önümüzdeki yıl dünyanın gıdası tükenebilir! Gübre fiyatları kaç TL? 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

BM Genel Sekreteri Guterres, gübre pazarının istikrara kavuşturulmaması durumunda, gelecek sene dünyanın gıdasının tükeneceğine ilişkin uyarıda bulundu. Peki son dakika güncel gübre fiyatları kaç Türk Lirası oldu? Bugün hangi gübre kaç TL'den satılıyor? 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyanın en büyüğüydü, savaş onları da vurdu! Kaybettikleri dolar miktarı akılları kaçırır

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın en büyük varlık fonu olarak bilinen Norveç Varlık Fonu'nu da vurdu. Fon, savaşın başından bu yana 74 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!

Pandemide mağazaları kapatıp geleneksel perakendeden kaçan Avrupalıların yerini Türkler dolduruyor. Dünyanın en ünlü AVM'lerinde Avrupalı kaçıyor, Türkler kiralıyor...

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

İstanbul dünyanın en pahalı 154’üncü kenti oldu!

Yabancılar için dünyanın en pahalı kentleri açıklandı. Buna göre yaşam maliyetinin en yüksek olduğu 154'üncü ülke İstanbul oldu. İstanbul geçen sene listeye 163 sıradan girmişti. 

goldman dünyanın kaçıncı zengini oldu Haberi

goldman dünyanın kaçıncı zengini oldu


Forbes dergisi, dünyanın en zengin ailelerini sıraladı.Bazılarının servetinin tarihi 1800'lerin başına kadar giden ABD'li en zengin 25 geniş ailenin toplam varlıklarının 277 milyar doları bulduğu belirtildi. Hesaplamayı yapan Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, toplam servetin miktarının geçen yıla göre 11 milyar dolar gerilediğini belirtti.



Walmart marketleri, Campbell çorbaları, Hyatt otelleri, OxyContin ağrı kesicisi gibi ABD'nin bazı en tanınmış markalarını büyükbabalarından ve büyükannelerinden miras alan üçüncü ve dördüncü kuşak aile üyeleri bölünseler bile işlerini farklı sektörlerde sürdürüyor.

Kimi aileler birkaç kişiden ibaretken, Du Pont'ların 3 bin 500 kişi civarında olduğu tahmin ediliyor. Forbes, servetlerini önceki kuşaklardan miras alan aileleri sıraladığı listede, kendi girişimleriyle milyarder olan çekirdek ailelere yer vermedi.