29 / 04 / 2024

GoldMaster 11. LED ve LED Aydınlatma Fuarı

GoldMaster 11. LED ve LED Aydınlatma Fuarı

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki son teknoloji ürünleriyle 11. Uluslararası LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda fark yarattı.

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

Hepsi Burada, efsane 11.11 büyük gece indirimleri! 43’’ SMART LED TV 3.799 TL! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Hepsi Burada, efsane Kasım indirimlerinde beklenen büyük gece geldi. Efsane 11.11 indirimleri başladı. Gece saat 12’ye kadar devam edecek indirimlerde 43 inc smart led tv 3.799 liraya satışta. İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü 11 endüstriyel dağcı ışıklandırıyor!

İstanbul Boğazı'ndaki üçüncü köprü olan ve açılışı 26 Ağustos'ta yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde kulelerin ve asma halatların led ışıklandırma işlerini 3'ü Antalyalı 11 endüstriyel dağcı yapıyor.

Ankara'da 11 mekan Philips Lighting ile aydınlanıyor!

Philips Lighting, Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, TOBB ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında bulunduğu 11 mekanı LED teknolojisiyle aydınlattı.

GoldMaster, Sensörlü LED Tüp ile verimli aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Sensörlü LED Tüp’ ile harekete duyarlı bir aydınlatma sağlayarak verimli enerji kullanımını sağlıyor.

GoldMaster yeni ürünü ile acil aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Acil Durum Kitli T8 LED Tüp’ ile elektrik kesintileri boyunca 1 saat 30 dakikaya kadar acil aydınlatma sağlıyor.

Led ve Led Aydınlatma Fuarı'nda final!

11. Uluslararası Led&Led Aydınlatma, 4. Electronist ve 4. Elex Fuarları, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgili sektörlerin bölgedeki en geniş teknoloji buluşmasına ev sahipliği yaptı.

GoldMaster, ürünlerini 11. LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda tanıttı!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki son teknoloji ürünleriyle 11. Uluslararası LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda fark yarattı.

Led ve Led Aydınlatma Fuarı açıldı!

Birbirinden önemli sektörleri bir araya getiren Uluslararası 11. Led&Led Aydınlatma, 4. Elex ve 4. Electronist Fuarları’na, muhteşem bir açılışla ‘start’ verildi.

Nef Kağıthane 11'in rezidansı ön satışta!

462 konutluk Nef Kağıthane 11 projesinin rezidans bölümü satışa sunuluyor. Konutların fiyatı 215 bin liradan başlıyor. Teslimatlar ise 2013 yılında yapılacak

İki bakanlık ve 3 kurum, 11 firma ve kişiye ihale yasağı getirdi!

Milli Eğitim Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na ek olarak 3 kurum, yürürlükteki ihale kanunlarına muhalefetten 11 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi

Kiptaş Tuzla Evleri'nde 11 bin 44 TL peşinatla!

Tuzla 4. Etap'ta toplam 128 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların tümü 3+1 olarak tasarlandı. Fiyatların 110 bin 440 TL'den başladığı proje kapsamında peşinatlar 11 bin 44 TL'den başlangıç gösteriyor...

Türkiye'den 11 proje dünya mimarlarıyla yarışıyor!

Barselona'da yapılacak Dünya Mimarlık Festivali'nde Türkiye'den 11 proje finale kaldı. Emre Arolat dört, Suyabatmaz Demirel üç, Tabanlıoğlu ise iki projeyle finalde

GoldMaster 11. LED ve LED Aydınlatma Fuarı Haberi

GoldMaster 11. LED ve LED Aydınlatma Fuarı

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki son teknoloji ürünleriyle 11. Uluslararası LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda fark yarattı.


Teknoloji ve elektronik sektörlerindeki deneyimini ve birikimini kullanarak, aydınlatma sektöründe lider firma olmayı amaçlayan GoldMaster LED, sektöre sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetleriyle 1-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda yer aldı.


Fuarda, endüstriyel ağırlıklı LED aydınlatma ürünleri ve PRO-ECO Serisi ampul gruplarıyla yer alan GoldMaster LED, T5 LED tüp, T8 LED tüp, T8 acil durum LED tüp, T8 sensörlü LED Tüp, T8 ışıldak LED Tüp, LED simit tüp, LED panel armatür, LED panel kalın armatür projektör, yüksek tavan ve sokak lambasıyla birlikte, LED Ampul 2W-3W-4W-5W-6W-7W-9.5W-10W-12W çeşitlerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.


Projektör, sokak lambaları ve lineer ürünlerin de...