22 / 05 / 2024

gölette kuraklık

gölette kuraklık

Herhangi bir kuraklıkta sıkıntı yaşanmasının önüne geçmek ve su ihtiyacı sorunlarını ortadan kaldırmak hedefiyle yürüttüğü "1000 Günde 1000 Gölet/GÖL-SU" projesi kapsamında 10 ayda 335 gölet tamamlandı.

Kuraklık, Edirne'de bu yıl çeltik rekoltesini düşürdü

Edirne'de çeltik rekoltesinin kuraklık sebebi ile bu sene düşük olacağı belirtildi. Edirne İl Genel Meclisi kasım ayı toplantılarının 4. birleşimi İl Genel Meclis Başkan Vekili Erdoğan Gümülcineli başkanlığında gerçekleştirildi.

Gıdada ‘kuraklık’ tehlikesi! Havalar böyle giderse yiyecek meyve-sebze bulamayacağız!

Son yıllarda giderek etkisini daha çok hissettiğimiz kuraklık üreticileri kara kara düşündürüyor. Uzmanlar, kuraklığın tarımsal ve doğal dengeyi bozduğunu dile getirirken, tarımsal üretimdeki azalma ister istemez fiyatlara da yansıyacak

TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları bugün son!

Aylık taksitlerin 385 TL'den başladığı TOKİ Gümüşhane Köse projesinde 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvurusu bugün son!

44 adet dairenin satışa sunulduğu Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ Konutları'nda toplam 2+1 daire seçeneği yer alıyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvurusu bugün son.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları bugün son!

Daire alanlarının 67,5 metrekare şeklinde dizayn edildiği Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ projesinde 44 adet konut satışa sunuluyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları bugün son.

TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları yarın son!

9 bin 461 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Gümüşhane Köse Evleri'nde 11 adet ev satılıyor. TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları yarın son!

Daire fiyatlarının 45 bin 854 TL'den başlangıç gösterdiği Balıkesir Gönen TOKİ Evleri'nde 44 adet konut açık satışa sunuluyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları yarın son.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

44 konutun satışa sunulduğu Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ Evleri 2 oda 1 salon daire tipinden meydana geliyor. Peki Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Nurgül Yeşilçay Bodrum Gümüşlük'ten 3 daire aldı!

İstanbul'da birçok gayrimenkulü olan Nurgül Yeşilçay, şimdi de Bodrum'da 'ev'lendi. Gümüşlük'e yatırım yapan güzel oyuncu, 600 bin liraya 3 daire satın aldı.

Pırlanta Göztepe Kadıköy ödeme planı!

Pırlanta Göztepe Kadıköy ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Erkan İnşaat tarafından inşa edilen proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy ev fiyatları!

Pırlanta Göztepe Kadıköy ev fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy fiyat!

Erkan İnşaat imzası ile yükselen projenin temelleri atıldı. Proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Pırlanta Göztepe Kadıköy fiyat listesi kapsamında 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık!

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

gölette kuraklık Haberi

gölette kuraklık

AA muhabirinin DSİ Genel Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgilere göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile DSİ, faaliyet gösterdiği tarım, enerji, içme, kullanma ve endüstri suyu temini ile çevre sektörlerinde vatandaşların su talebini karşılamak için çeşitli çalışmalar yapıyor. 


Bu kapsamda, bugün ve gelecekte, su ihtiyaçlarının karşılanması ve kuraklığı önleyici tedbirler kapsamında, gölet ve barajlar inşa ediliyor.


Çalışmalar kapsamında yürütülen projelerden biri de "1000 Günde 1000 Gölet/GÖL-SU"... Geçen yıl 4 Nisan'da başlanan projenin 12 Aralık'ta, 1071 göletle tamamlanması hedefleniyor.


Proje kapsamında 335 gölet tamamlandı, 665'i inşaat programında ve yapımına devam ediliyor. Ayrıca 85 gölet de taslak halinde bulunuyor.


Çalışmalar çerçevesinde Türkiye'de tanımlanan 26 bölge müdürlüğünde 1070, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de 1 gölet yapılacak.



- "Su ihtiyacına çözüm"



"GÖL-SU" projesiyle Türkiye'de yaşanacak herhangi bir kuraklıkta sıkıntı yaşanmasının...