14 / 05 / 2024

Gölparkın çevresindeki evler

Gölparkın çevresindeki evler

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Evim tapuda arsa görünüyor ne yapmalıyım?

Evim tapuda arsa olarak görünüyor ne yapmalıyım sorusu, gayrimenkul alanında merak edilen konulardan biridir. Bazı evler tapuda arsa olarak görünür ve bu durum ev sahipleri tarafından endişe uyandırır. Peki evin tapuda arsa olarak görünmesi ne anlama gelir? İşte ayrıntılar...

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Salda Gölü'nün halk plajı yakınında konteyner evler yapılıyor!

Salda Gölü'nün halk plajı yakınında 8 konteynırın 3 metre kadar yükseğe direkler üzerinde yapıldığı görüldü. 'Konteyner evler'de konaklama hizmeti verileceği iddia ediliyor...

Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerle bir araya geldi. Aydın, “’Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek'' diye konuştu.

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Antalya'da günübirlik evler denetlendi!

Antalya'da günübirlik evler polis ekipleri tarafından denetlendi. Yapılan denetimler sonucunda çok sayıda ev sahibine 'Bildirim yapmadan konaklama yaptırmak' suçundan tutanak tutuldu.

Metroya yakın olan evler tercih ediliyor!

Yapılan araştırmalara göre ev arayanların en çok ulaşımı kolay olan ilçeleri tercih ettiği açıklandı. Metroya yakın olan evler hızla satılıyor.

Kaçak günübirlik evler Anadolu Yakası’nı sardı!

Kaçak günübirlik evler, hükümetin hayata geçirdiği yeni uygulamalar ile kontrol altına alınmaya başladı. Ancak yine de günübirlik kiralık evler İstanbul Anadolu Yakası’nda geniş bir faaliyet alanı buluyor. Bu bölgede 45 adet müstakil bina ‘günübirlik kiralık’ adı altında otelcilik faaliyeti yapıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın çevresindeki yapılaşmaya son!

SABİHA Gökçen Havalimanı’nın çevresindeki yapılaşmanın önüne geçmek, güvenli inişi sağlamak ve yeni hava koridoru açmak için, pistin batı yaklaşma sınırında yer alan bölgeyi tel çitle çevirip, pist sınırına beton perde çekilip, “Yasak bölge” ilan edilecek.

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i İnegöl İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 128 adet daireden oluşuyor. Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

2007 yılında Tarlabaşı estetik bir görünüm kazanacak!

2007 yılında Beyoğlu ilçesinin Tarlabaşı semti, Çalık Grubu tarafından uygulanacak kentsel dönüşüm projesiyle estetik bir görünüm kazanacakmış. Semtteki tarihi evler halinde birleştirilip tek blok haline getirilecekmiş.

Gölparkın çevresindeki evler Haberi

Gölparkın çevresindeki evler


Hafriyat çukurunda oluşan ve çocukların boğulmasına neden olan doğal göleti, 170 bin metrekarelik yeni bir yaşam alanına dönüştürdü.



Bu proje nasıl doğdu? 


Aslında burası Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait bir alan. İzmir-Aliağa yolu yapılırken buradan bol miktarda dolgu malzemesi alınmış. O yüzden yer yer 9 metreye ulaşan derinlikler oluşmuş. Bu büyük çukur da yeraltı suları ve dağlardan gelen yağmur suları ile dolunca doğal bir gölet oluşmuş.



Bu anlattığım 15-20 yıllık bir süreç. İçinde şimdi kocaman kocaman sazan balıkları bile var. Böyle bir gölet oluşunca da tabii ki insanlar burada yüzmeye başlamış. Maalesef bu gölet 8 yavrumuza mezar olmuş.


Biz bu soruna bir çare bulmak için ne yapabiliriz diye düşünürken 2009 yılı seçimleri öncesinde harekete geçtik.


‘STAT PROJESİ OLMAYINCA REKREASYON ALANI YAPTIK’ 


Önce farklı bir düşünce varmış...