19 / 05 / 2024

Göltaş Göller Yöresi Çimento iletişim

Göltaş Göller Yöresi Çimento iletişim

Göltaş Göller Yöresi Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Göltaş Göller Yöresi Çimento bilgilendirme politikasının tadilini yayınladı.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı... Hemen bakın...

Emeklilere 2023 için son dakika ara zam müjdesi geldi! Bir bir açıklanan bu zamları duyanın yüzünde resmen güller açtı!

Emeklilere 2023 için son dakika ara zam müjdesi geldi... Bir bir açıklanan bu zamları duyanın yüzünde resmen güller açtı... Hemen bakın...

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi doldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle doldu.

Ordu Gölköy Çevre Yolu'nda sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Gölköy ilçesinde düzenlediği iftar programı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gölköy Çevre Yolu’nun yakında hizmete açılacağını söyledi.

Gelibolu Yarımadası'nda 101 yıllık karargah binaları gün yüzüne çıktı!

Gelibolu Yarımadası'ndaki Kireçtepe Jandarma Şehitliği yanında, 5. Tümen'e ait karargah binaları ile bir çeşmenin kalıntıları, 101 yıl sonra gün yüzüne çıktı.

Temaşehir Konya'nın tasarımı gün yüzüne çıkıyor!

Emlak Konut GYO’nun Anadolu’daki konut atağının en önemli adımlarından Konya Meram’daki ‘Temaşehir Konya’ projesinin tasarım detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Temaşehir, Konya’daki ilk ve tek gelir paylaşım modeliyle yapılan proje olacak.

Zeynep Tosun Gölköy'deki evinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı!

Modacı Zeynep Tosun annesi Gülseli Çoşkuner ile yazılarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı. 3 katlı villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası, mimar Çetin Tosun yapmış.

Çanakkale'de RES projeleri gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'de Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projeleri birer birer gün yüzüne çıktı. Kentin birçok noktasında binlerce tribünlük projeler yapmak için firmalar kuyruğa girdi.

Mardin’in tarihi dokusu gün yüzüne çıkarılıyor!

“Medeniyetin Ayak İzleri” projesi kapsamında Mardin Büyükşehir Belediyesi, Mardin’in tarihi dokusunu gün yüzüne çıkarıyor. 2015 yılında Mazıdağ’ın 53 köy ve 15 mezrada tamamlanan çalışmalar, bu yıl Savur, Yeşilli ve Ömerli’de devam edecek.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Murat Aydın'a 16/9 gökdelenlerinin yıkımı için soruşturma mı açılacak?

16/9 gökdelenlerinin yıkılması konusunda ağır davranan Zeytinburnu Belediye Başkanı hakkında soruşturma açılabilmesi için yargı kararını verdi. Danıştay 1. Dairesi, Murat Aydın’ın soruşturulmasına izin vermeyen İçişleri Bakanlığı kararını kaldırdı.

Yenimahalle Karşıyaka Pazarı gün yüzüne çıkıyor!

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Göltaş Göller Yöresi Çimento iletişim Haberi

Göltaş Göller Yöresi Çimento iletişim

Göltaş Göller Yöresi Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


08.04.2011 tarih ve 2011/99 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile kabul edilen Şirketimiz "Bilgilendirme Politikası"nın, Sermaye Piyasası Mevzuatında yapılan değişiklikler çerçevesinde tadil edilmek suretiyle ekteki şekilde kabulüne karar...