07 / 05 / 2024

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü binaları onarım

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü binaları onarım

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğüne ait başta Toplu Koruma Merkezi Binaları olmak üzere İdare Binası ve Lojman Binalarında Çatı Onarımı, Dış Cephe Yalıtımı ve Bina içlerinde tamirat işlerine ait çalışmalara başlandı

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'da konut sayısı değişti! 478 adet konut ve 27 adet dükkan olacak! 

Emlak Konut GYO projelerinden Gölyaka İstanbul projesinde hem konut hem dükkan sayısı değişti. İşte o son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Majör Gölyaka'nın inşaat tamamlanma seviyesi yüzde 4.66 oldu: Değeri 4.5 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firüzköy 2. Etap'ın (Majör Gölyaka) projesinin 2023 yıl sonu değerinin ne kadar olduğunu açıkladı. Peki Majör Gölyaka'nın değeri ne kadar oldu? İşte bilgiler... 

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Orman Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 40 milyon 400 bin TL'ye arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 40 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'un ruhsatını aldı! Firuzköy'e 400 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Gölyaka İstanbul'un ruhsatının alındığını açıkladı. Bu kapsamda İstanbul Firuzköy'de 429 adet bağımsız birim inşa edilecek. Söz konusu projede 400 adet konut yer alacak.

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Orman Bölge Müdürlüğü Çayırova'da 5 bin 500 metrekarelik arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Şekerpınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak belirlendi.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü binaları onarım Haberi

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü binaları onarım


Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğüne ait başta Toplu Koruma Merkezi Binaları olmak üzere İdare Binası ve Lojman Binalarında Çatı Onarımı, Dış Cephe Yalıtımı ve Bina içlerinde tamirat işlerine ait çalışmalara başlandı. Çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen İşletme Müdürü Mevlüt Arslan çalışmaların bitmesiyle birlikte binaların modern ve güzel bir görünüme bürüneceğini, personelin ihtiyacına cevap verebilecek duruma geleceğini ve aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayarak ekonomik anlamda fayda sağlayacağını ifade...