18 / 05 / 2024

Goncalar ile Demirköprü arasına köprü mü yapılıyor

Goncalar ile Demirköprü arasına köprü mü yapılıyor

İzmir Karşıyaka 'da Goncalar ile Demirköprü arasındaki dere yatağı üzerine Büyükşehir 'in yaptırdığı köprülerin ayağı 2 metreyi bulunca, evlerinin girişi kapanan vatandaşlar belediyeye isyan etti

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Arsago güvencesi ile Demirköy İğneada’da hayata geçirilen Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte İğneada Yaşam Bahçeleri ile ilgili ayrıntılar...

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Otobüs bileti fiyatları yüzde 166 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Döviz kurunda yaşanan değişikliler sebebi ile köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin ve akaryakıta yapılan zamlar, otobüs bileti fiyatlarını derinden etkiledi. Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 166 zamlandı! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç...

1915 Çanakkale Köprüsü ile İstanbul Boğazı geçişine yeni alternatif!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen ortaklık Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme A.Ş. (ÇOK A.Ş.) proje ile ilgili açıklamalar yaptı.  

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Rusya ile Çin'i birleştiren ilk otoyol köprüsünün inşası tamamlandı!

Rusya ile Çin'i Amur Nehri üzerinden birleştiren ilk otoyol köprüsünün inşaatı tamamlandı. 300 milyon dolara mal olan köprü projesinin Nisan 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Ağaç gövdesine yaptığı eve asma köprü ile ulaşıyor!

Artvin'in Arhavi ilçesinde inşaat mühendisi Osman Kaba, ıhlamur ağaçlarının gövdesine yerden 10 metre yükseklikte, 30 metrekarelik ev inşa etti. Çelik halat üzerinde bulunan asma köprü ile çıkılıp inilen ev, ilgi görüyor.

Artvin'deki bu eve asma köprü ile ulaşılıyor!

Artvin'in Arhavi ilçesinde inşaat mühendisi Osman Kaba, ıhlamur ağaçlarının gövdesine yerden 10 metre yükseklikte, 30 metrekarelik ev yaptı. Çelik halatla oluşturulan asma köprü ile girilen ev ilgi görüyor.

Türkiye ile Bulgaristan arasına köprü yapılacak!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada Türkiye ile Bulgaristan sınırını oluşturan Türkiye'nin en kuzeybatısı ile Bulgaristan'ın en güneydoğusunda konumlanan Mutlu deresine köprü kurulması için proje çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Çanakkale Köprüsü ile arsa ve konut fiyatları 4 kat arttı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Köprü ile Lapseki ilçesinde arsa ve konut fiyatları yaklaşık dört kart arttı...

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Goncalar ile Demirköprü arasına köprü mü yapılıyor Haberi

Goncalar ile Demirköprü arasına köprü mü yapılıyor


İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Goncalar ile Demirköprü mahalleleri arasından geçen dere yatağı üzerindeki eski taş köprüler yıkılarak, yerlerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni betonarme köprüler inşaa edilmeye başlandı. Ancak yeni yapılan köprülerin eskilerine göre daha yüksek olduğunu savunan vatandaşlar oluşan kot farkı nedeniyle eylem yaptı. Yüksekliği 2 metreyi bulan köprü ayaklarının Karadeniz fıkralarını aratmayacak tarzda inşaa edildiğini iddia eden mahalle sakinleri, "Bize önce yıkılan köprülerin yerine aynı şekilde yenilerinin yapılacağı söylendi ancak şu an köprülerin yükseklikleri neredeyse 2 metre. Eğer köprü tamamlanırsa bu yükseklikten dolayı apartmanlarımızın giriş ve çıkışları kapanacak. Mühendisler köprülerin projesini çizerken etraftaki evleri hiç mi düşünmediler" diyerek dert yandılar.


Bu fark hesaplanmadı mı?

Goncalar ile Demirköprü Mahalleleri arasında bulunan dere yatağının üzerindeki eski taş köprüler çevre düzenlemeleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi...