12 / 06 / 2024

Gönel Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu

Gönel Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu

Gönel Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi 17 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir 'de, Faruk Cem Gönel, Özlem Gönel ortaklığında kuruldu.

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Yüksek Hızlı Trenlerle ile seyahat eden yolcu sayısı 80 milyona ulaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) ile bugüne kadar 79 milyon 581 bin vatandaşa hızlı, konforlu, ekonomik ve güvenli seyahat imkanı sağladıklarını kaydetti. YHT ile seyahat detayları ve ayrıntıları haberimizde...

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Güven Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Güven Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baş tarafından kuruldu.

TÜİK açıkladı! Yerli turist ulaşıma 22,3 milyar lira harcadı!

Türkiye İstatistik Kurumu, ocak-mart dönemine dair "Hane Halkı Yurt İçi Turizm Araştırması" sonuçlarını duyurdu. Söz konusu verilere göre, seyahat harcamaları yüzde 82,8 yükselerek 22 milyar 271 milyon TL'yi aştı.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

TOGG ne kadar yakacak? İşte yerli otomobilin yakıt maliyeti...

Milli otomobil Togg'un 7 bölgede kurulacak olan 20 deneyim merkezinin ilki İstanbul'da açıldı. Vatandaşlar deneyim merkezinde Togg'u yakından görüp, merak edilen dijital özelliklerini inceleyebilecek. Ayrıca Togg'un diğer marka araçlara göre seyahat maliyeti de ortaya çıktı.

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Jeep'te görülmemiş kampanya! Yarısını şimdi yarısını seneye ödeyin! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Jeep Renegade modelini satın alan herkes; yarısını şimdi, yarısını seneye ödeme fırsatından yararlanabilir. Bu fırsat kaçmaz! Peki Jeep Renegade modelinin günel fiyat listesi nasıl? Kampanyanın detayları ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Gönel Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu Haberi

Gönel Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu

Gönel Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Faruk Cem Gönel, Özlem Gönel ortaklığında kuruldu.


Gönel Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;a)T.C Kültür ve Turizm bakanlığının 1618 sayılı yasasının 5 maddesi gereğince seyahat acentalığı faaliyetinde kullanılmak üzere T.C Kültür ve Turizm Bakanlığının 13.09.2014 tarih ve 7496-12458-24865 sayılı yazısı ile A grubu seyahat acentalığı faaliyetinde T.T.K nun 55.maddesine göre işletme adı olarak Gonel seyahat hizmetleri ltd.şti ünvanı kullanılacaktır b)Turistik tesisler kurmak,ortak olmak ve satın almak.Turizm amaçlı her türlü tatil köyleri,oteller, moteller,apart daireler,pansiyonlar inşa etmek,açmak,işletmek,kiraya vermek ve bu alanda rehberlik hizmeti sunmak,ekip ve ekipmanlar temin etmek,çalıştırmak,tanıtım ve danışmanlık hizmetinde bulunmak.Restaurant kafeterya yataklı yataksız sosyal tesis işletmeciliği yapmak.Her türlü spor tesisi kurmak,mevcut merkezlere ortak olmak,devr almak,işlemek veya...