01 / 05 / 2024

Gönen İş ve Kültür Merkezi ulaşım

Gönen İş ve Kültür Merkezi ulaşım

Gönen Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye ait olan Gönen Akçaali Mahallesi'ndeki İş ve Kültür Merkezi inşaatı yapım işini kapalı teklif arttırma usulü ile 8 Ocak'ta ihaleye çıkarıyor.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gönenler Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Gönenler Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 285 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gönen ve Kamil Gönen ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Son zamanlarda Gönen şehir merkezine yakın konumlanan köy evlerine talep arttı. 

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Balıkesir Gönen'de!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, ulaşım kolaylığı ve çevresel özellikleriyle gayrimenkul yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Yerli ve yabancı yatırımcılar Gönen'den çiftlik alıyor!

Büyük şehirlere yakın olma özelliğiyle bilinen Gönen, yerli yabancı yatırımcıların çiftlik için arazi alın ve satın yapanların ilgilendiği bir bölge haline geldi.

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Balıkesir Gönen'de 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 979 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gönen İş ve Kültür Merkezi ulaşım Haberi

Gönen İş ve Kültür Merkezi ulaşım

Gönen Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye ait olan Gönen Akçaali Mahallesi'ndeki İş ve Kültür Merkezi inşaatı yapım işini ve 20 (Yirmi) yıl süreyle yükleniciye kiraya verilmesi ve kira süresi sonunda tesislerin idareye şartsız, borçsuz ve bedelsiz devir edilmesi işini kapalı teklif arttırma usulü ile ihale edecek.


Söz konusu işin ihalesi; 8 Ocak 2015 Perşembe günü saat 14.00' te Malkoç Mahallesi Atatürk Caddesi No:2 Gönen Belediyesi Encümeni huzurunda yapılacak.


İHALE İLANI:


TAŞINMAZLAR KİRALAMA GÖNEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 974


GÖNEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NEVİ VE MİKTARI


MADDE 1- Mülkiyeti Belediyemize ait Balıkesir İli, Gönen İlçesi, Akçaali Mahallesi, 3 pafta, 348 ada, 1 parselde bulunan 1464,66 m2 alanlı arsaya Bodrum + 3 Katlı İş ve Kültür Merkezi niteliğinde inşaat yapımı, tüm uygulama...