03 / 05 / 2024

gönen sefaköy konaklaro

gönen sefaköy konaklaro

Gönen Konakları projesinde satışına devam edilen son daire 225 bin TL'den alıcılarını bekliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'nda son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metro hattında hala onay beklendiğini dile getirdi ve duruma tepki gösterdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Belediyelerden Sefaköy-Beylikdüzü metrosuna onay çıkmamasına tepki: Metroma engel olma!

Mega kent İstanbul'da Sefaköy-Beylikdüzü metro projesinin Cumhurbaşkanlığı yatırım programına alınmamasına, merakla beklenen hattın geçeceği ilçelerdeki belediyeler tepki gösterdi.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Son zamanlarda Gönen şehir merkezine yakın konumlanan köy evlerine talep arttı. 

Yerli ve yabancı yatırımcılar Gönen'den çiftlik alıyor!

Büyük şehirlere yakın olma özelliğiyle bilinen Gönen, yerli yabancı yatırımcıların çiftlik için arazi alın ve satın yapanların ilgilendiği bir bölge haline geldi.

Gönen'de kiralık ev fiyatları arttı!

Kovid-19 salgını sebebiyle büyükşehirlerden uzaklaşmak isteyenler Balıkesir Gönen'i tercih ediyor. Gönen'e olan talebin artmasıyla birlikte ev fiyatları da arttı.

Gönen Tarihi Köy Enstitüsü Binası'nın restorasyonu meclis gündeminde!

Isparta'nın Gönen ilçesinde bulunan Tarihi Köy Enstitüsü Binası'nın restorasyon ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sefaköy'de hastane açılması talebi mecliste!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Sefaköy Gültepe Mahallesi'nde hastane açılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

gönen sefaköy konaklaro Haberi

gönen sefaköy konaklaro

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Sefaköy Gönen Konakları, toplam 96 daireden meydana geliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede, son 1 adet dairenin satışına devam ediliyor.



3 bin 850 metrekare üzerinde yükselen Gönen Evleri, 6 ve 7 katlı 3 bloktan oluşuyor. Projede yer alan 3+1 konutların hepsinin alanları 125 metrekare olarak tasarlandı.


Sefaköy Gönen Konutları'nın imkanları arasında; ana girişte 7/24 kameralı kontrol, her blokta ayrı su deposu, dijital intercom sistemi, güvenlikli giriş-çıkış, dairelerde hırsız alarm sistemi ve merkezi denetim sistemi yer alıyor.




Binaların deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirildiği Gönen Sefaköy Konakları, İstanbul Sefaköy'de Gönen İnşaat imzası ile inşa edildi.


0212 426 52 03

0535 715 54 14

http://www.gonenkonaklari.com

Merve...