02 / 05 / 2024

Google Kanada

Google Kanada

Google Kanada'da ekolojik binaların bulunduğu, robotlar ve sensörlerle verilerin toplandığı yüksek teknolojili bir mahalle kurmak istiyor..

Kanada’dan depremzedeye vize müjdesi! Bu fırsat kaçmaz! Hemen bakın!

Özellikle yurt dışı hayali kuran gençlerin en çok gitmek istediği ülkelerden olan Kanada, depremzedelere vize kolaylığı sağlayacağını duyurdu.

Google'ın 123 dolarlık Pixel Watch'unu 400 dolara satması olay yarattı!

Google'un Pixel Watch modelinin tüm bileşenlerinin sadece 123 dolar maliyeti olduğu ortaya çıktı. Akıllı saat, LTE sürümüyle Amerika'da 400 dolar fiyatla satılıyor.

Google'da katlanabilir telefon sektörüne giriyor!

Teknoloji devi Google'ın ilk katlanabilir telefon Pixel Fold, Galaxy Z Fold 4'ten daha ağır olacak. İşte detaylar!

Kanada, Almanya ve İngiltere işçi alımı için ilan yayınlandı!3.500 Euro maaşla istihdam edilecek personeller alınacak!

Kanada, Almanya ve İngiltere, aylık 3.500 Euro maaşla istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

İkinci el araçlarda yeni dönem! Google olaya el attı, yepyeni bir döneme girildi!

Google’dan ikinci el araçlara ilişkin yeni bir güncelleme geliyor. Arama devi Google, ikinci el araç arayan ve satın almak isteyen kişiler için yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. İşte detaylar...

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak

Google'ın yeni  başlattığı uygulama kullanıcıların çok işine yarayacak. Başlayan bu özellik, geliştiricilerin uygulamalarını kullanıcı verilerini nasıl topladığını, paylaştığını ve güvenliğini nasıl sağladığını gösteriyor.

Google’da acil toplantı çağrısı!  ChatGPT krizi büyüyor!

Son dönemde en çok konuşulan yeni yapay zeka projelerinden biri olan ChatGPT, Google’da kriz yaratmaya devam ediyor. Konuya ilişkin Google ve çatı şirketi olan Alphabet nasıl aksiyon alacakları üzerinde çalışırken son olarak şirket kurucuları ofise acil toplantıya çağrıldı.

Bu uygulama Google’ın tahtını sarsıyor! “ChatGPT” ile tanışın!

Yapay zeka kullanılan çok yönlü uygulama “ChatGPT” Google’a rakip olmaya hazırlanıyor. Sohbet etmek, çeviri yapmak, problem çözmek gibi ilgi çekici özellikleri olan ChatGPT, nasıl bir uygulama? Başka neler yapıyor? 

Google’da bir devir sona eriyor! 18 Ocak 2023’e kadar veda etmelisiniz!

Küresel arama motoru Google bir uygulamaya daha son veriyor. Arama motoru devi, Stadia'yı 18 Ocak 2023'te resmen kapatıyor. Peki geri ödemeler nasıl alınacak? İşte detaylar…

Kanada'da yabancıya konut satışı resmen yasaklanıyor!

Kanada hükümeti, 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren yabancılara 2 sene boyunca konut satışını yasaklıyor. Bazı işçiler ve öğrenciler ise söz konusu bu yasaktan muaf olacak...

Google'ın kurucusu Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye!

Dünyanın  en zenginlerinden biri olan ve Google'ın kurucusu Larry Page çok önemli tavsiyelerde bulundu. İşte girişimcilerin ilham kaynağı Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye...

Google Chrome’dan flaş uyarı! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Google Chrome desteği, Windows 7 ve Windows 8.1'de sona ermektedir. 2023'ten sonra yeni güncelleme yayınlanmayacak. İşte tüm detaylar...

Huawei kullanıcılarına müjde! Bu şekilde Google hizmetlerinden yararlanabilirsiniz!

Google hizmetlerinden yararlanamayan Huawei akıllı telefonlar için yeni bir yöntem var. Bu yöntem sayesinde Google uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Google Kanada Haberi

Google Kanada

Google'ın sahibi olan Alphabet şirketinin altında faaliyet gösteren Sidewalk Labs, Kanada'nın Toronto kentinin kullanılmayan bir bölümüne akıllı bir kent kurmak istiyor.

Şirketin başvurusu yerel yönetim tarafından kabul edildi. Ancak şirket hedeflediğinden daha küçük bir alanda bu şehri kurabilecek.

Bölgenin gelişiminden sorumlu olan Waterfront Toronto grubu, bugün oy birliğiyle şirkete gerekli olan izinlerden ilkini verdi.

Fakat bu onay süreci tartışmalara da yol açtı.

Sidewalk Labs mahalleyi 0,7 kilometrekarelik bir alana kurmak isterken verilen izin 0,05 kilometrekareyi kapsadı.

Yetkililer şirketin yerleştireceği sensörlerden toplanacak verilere sahip olamayacağını, bu verilerin kamuya açık olması gerektiğini kararlaştırdı.

Proje bu aşamadan sonra halka danışılacak ve Mart 2020'de nihai karar verilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sidewalks Labs "Waterfront Toronto ile kritik konularda anlaştığımız için mutluyuz. Toronto'da kapsayıcı bir mahalle kurmak, insanların işe gitme...