09 / 05 / 2024

Google reklamı

Google reklamı

Hürriyet Emlak, iş ortağı olan emlak ofislerinin portföylerini Google reklamı kullanarak; hedef kitlesine ulaştıracağı yeni bir iş birliğine başlıyor.

Google'a 8 milyon dolarlık dava!

Google , Teksas Başsavcısı Ken Paxton tarafından teknoloji devini Pixel 4 telefonunu tanıtmak için yanlış reklam taktikleri kullanmakla suçlayarak açtığı davayı sonuçlandırmak için 8 milyon dolar ağır bir meblağ ödemeyi kabul etti.

Hürriyet Emlak, Google Türkiye'nin iş ortağı olacak!

Hürriyet Emlak, iş ortağı olan emlak ofislerinin portföylerini Google reklamı kullanarak; hedef kitlesine ulaştıracağı yeni bir iş birliğine başlıyor.

Siemens Lüksler reklam kampanyasının yeni filmi!

Siemens Lüksler reklam kampanyasının yeni filmi yayılandı. Ankastre ürünlerde öncü marka Siemens, “Lüksler” isimli reklam kampanyasında, hayatı farklılaştıran ürünleriyle “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajını veriyor.

Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, İlker Bayar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Umut Gümüşgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Saaderdere Mahallesi'nde kuruldu.

Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Flora Residence Ataşehir'de kuruldu.

Hilmi Işıkören: Kötü reklam ajansı yoktur, kötü brief vardır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Modakent A.Ş. Proje Yöneticisi Hilmi Işıkören, konutta reklamın pr ayağından bahsetti...

Cevahir Grubu Reklam ve Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Grubu Reklam ve Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Boğaç Cevher tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Kılıç Plaza'da kuruldu.

Özkaren İnşaat Reklam Promosyon Tekstil Nakliyat Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaren İnşaat Reklam Promosyon Tekstil Nakliyat Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karadağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da kuruldu.

Profilo reklam kampanyası Bronz Effie Ödülü'ne layık görüldü!

Hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, gerçek tüketici iç görüleriyle geniş kitlelere ulaşan BlackStar Buzdolabı ve Süper 8 Çamaşır Makinesi reklam kampanyası, 2014 Effie Ödülleri’nde “Bronz Effie Ödülü” kazandı.

E.C.A ve Serel için yeni reklam filmleri çekildi!

Yarım asrın üzerinde deneyime sahip E.C.A. ve SEREL, “Doğaya saygılı, kusursuz tasarımları” öne çıkaran reklam filmleriyle güçlü marka imajını yansıtmaya devam ediyor...

Ege Yakası reklam filmi sosyal medyaya rekor kırdı!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul, İstanbul Atakent’te inşa etmekte olduğu EgeYakası'nın reklam paylaşımıyla, bir gayrimenkul firmasının sosyal medyada ulaştığı en yüksek engagement rate‘e (etkileşim oranına) ulaştı...

Pakmen İnşaat Temizlik Danışmanlık Mobilya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakmen İnşaat Temizlik Danışmanlık Mobilya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erşan Kartal, Mahmut Turgut tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Google reklamı Haberi

Google reklamı

Hürriyet Emlak Genel Müdürü Cenk Angın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; emlak ofislerinin portföylerini Google reklamları ile hedef kitlelerine göstererek gerçek alıcıya ulaştırmayı amaçladıklarını vurguladı. İlan bakanların yanı sıra; ilanlarını satışa ve kiralamaya çevirmek isteyen üyelerin de işlerini daha verimli hale getirmek için pek çok yenilik sunduklarını anlatan Angın, "Kendimizi emlak ofislerimizin bir iş ortağı olarak görüyoruz. Onların portföylerinin daha hızlı satışa ya da kiralamaya çevrilmesi onlar kadar bizi de mutlu ediyor. Üstelik bunu en verimli şekilde yapmalarını hedefliyoruz ve bu hedef doğrultusunda onlar için her geçen gün yeni projeler üretiyoruz" dedi.


Google üzerinden dijital pazarlama hizmetinin ayrıntılarını anlatan Hürriyet Emlak Dijital Pazarlama Koordinatörü Mustafa Kemal Temel ise; "Emlak ofisinin Hürriyet Emlak üzerinden satın alacağı paket sonucunda, bölgesinde daha önce gayrimenkul...