06 / 05 / 2024

Siemens Lüksler reklam kampanyasının yeni filmi!

Siemens Lüksler reklam kampanyasının yeni filmi!

Siemens Lüksler reklam kampanyasının yeni filmi yayılandı. Ankastre ürünlerde öncü marka Siemens, “Lüksler” isimli reklam kampanyasında, hayatı farklılaştıran ürünleriyle “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajını veriyor.



Siemens Ankastre’nin “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajıyla hazırladığı yeni reklam kampanyasının, “Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi” için çekilen üçüncü filmi yayına girdi. İlk filmi ile cookControl68 Ankastre Fırın’ın 68 farklı pişirme özelliğine dikkat çeken, ardından Flexinduction Ankastre Ocak’la “lüksler” kampanyasına devam eden Siemens’in üçüncü filmi, Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi için çekildi. Reklam filminde, bulaşıkların yıkama süresini yüzde 66’ya kadar kısaltarak enerji ve su tasarrufu sağlayan Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi’nin, evlerde mutfak hayatını oldukça kolaylaştırdığı vurgulanıyor.


Siemens Ankastre Bulaşık Makinesi’nin yıkama süresini kısaltan Variospeed özelliği, reklam filminde yine “lüksler” konseptine uygun esprili bir dille vurgulanıyor. Filmde; ev sahibesinin tatlı servisi yapacağı esnada, bir çok yardımcının gelip hemen eski masayı kaldırması ve yerine yeni servislerin olduğu masayı yerleştirmesi ile kazanılan zamana dikkat çekiliyor. Bulaşıkları hızla ve mükemmel biçimde yıkayan Siemens Variospeed Ankastre Bulaşık Makinesi’nin, verilen davet ne kadar kalabalık olursa olsun yemek servisinin aksamadan sürmesini sağladığı mesajı veriliyor. Variospeed Ankastre Bulaşık Makinesi, estetik tasarımı, ileri teknolojisi ve fonksiyonel görünümüyle de dikkat çekiyor.


Medina Turgul DDB tarafından “Lüksler” adıyla hazırlanan kampanya kapsamında çekilen filmlerin yönetmenliğini Ariel Goldenberg üstendi. Reklam kampanyası izleyicilere, hayatı farklılaştıran Siemens Ankastre ürünleri ile “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajını aktarıyor.



Geri Dön