19 / 05 / 2024

Siemens Lüksler reklam kampanyası filmi

Siemens Lüksler reklam kampanyası filmi

Siemens Lüksler reklam kampanyasının yeni filmi yayılandı. Ankastre ürünlerde öncü marka Siemens, “Lüksler” isimli reklam kampanyasında, hayatı farklılaştıran ürünleriyle “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajını veriyor.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kılınç tarafından kuruldu.

Lütfi Batkitar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lütfi Batkitar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Siemens TE655203RW 1500 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox 20 bin 180 TL! En uygun fiyata nereden alınır?

Siemens Çok Amaçlı Kahve Makinesi çeşitli fonksiyonu sayesinde aynı anda iki içecek hazırlayabiliyor. Aynı zamanda cihazın tam otomatik buharlı temizlik sistemi dikkat çekiyor. 

Siemens 6 çekmeceli dikey derin dondurucu en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens GS24VVWF0N 192 LT 6 Çekmeceli  Dikey Derin Dondurucu  alcdtm.com internet sitesinde indirimle en ucuza satılıyor. Peki ürün bu sitede indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Damacanalı Su Sebili işyerlerinin vazgeçilmezi ögesi olan su sebilleri kullanım açısından da pratik olduğu için tercih ediliyor. Peki Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Siemens’den buzdolabı alacaklara müjde! Tam 1.000 TL indirim! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Buzdolabı almak için indirim bekleyenlere Siemens’den haber geldi. Siemens, sevilen model buzdolabında indirime gitti. Peki, Siemens buzdolabı ne kadar? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siemens fiyatları açıkladı! Çamaşır makinelerinde 1.400 TL indirim! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın bir numaralı adresi Siemens, çamaşır makinelerinde indirime gitti. Peki, indirime giren Siemens çamaşır makineleri hangileri? Siemens çamaşır makineleri ne kadar? İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siemens’in en sevilen bulaşık makinesi ne kadar? Siemens 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siemens, bir bulaşıkta tükettiği sadece 6,7 litre su ile hem tasarruflu hem de çevreci. Siemens’in en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Siemens iQ500 Solo İnox bulaşık makinesi şimdi uygun fiyatlarla sizi bekliyor? İşte Siemens iQ500 Solo İnox 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siemens derin dondurucu indirimli fiyatları ne kadar? Siemens derin dondurucu 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

FreshSense teknolojisi sayesinde uzun süreli tazelik sağlayan Siemens derin dondurucular şimdi indirimli fiyatıyla Hepsiburada.com’da. Siemens derin dondurucular, mevsiminde aldığınız meyve ve sebzelerinizin her mevsim aynı tazelikte kalmasını sağlar. İşte, 13 Eylül 2022 fiyat listesi..

Siemens Lüksler reklam kampanyası filmi Haberi

Siemens Lüksler reklam kampanyası filmi

Siemens Ankastre’nin “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajıyla hazırladığı yeni reklam kampanyasının, “Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi” için çekilen üçüncü filmi yayına girdi. İlk filmi ile cookControl68 Ankastre Fırın’ın 68 farklı pişirme özelliğine dikkat çeken, ardından Flexinduction Ankastre Ocak’la “lüksler” kampanyasına devam eden Siemens’in üçüncü filmi, Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi için çekildi. Reklam filminde, bulaşıkların yıkama süresini yüzde 66’ya kadar kısaltarak enerji ve su tasarrufu sağlayan Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi’nin, evlerde mutfak hayatını oldukça kolaylaştırdığı vurgulanıyor.


Siemens Ankastre Bulaşık Makinesi’nin yıkama süresini kısaltan Variospeed özelliği, reklam filminde yine “lüksler” konseptine uygun esprili bir dille vurgulanıyor. Filmde; ev sahibesinin tatlı servisi yapacağı esnada, bir çok yardımcının gelip hemen eski masayı kaldırması ve yerine yeni servislerin olduğu masayı yerleştirmesi ile kazanılan zamana dikkat...