26 / 05 / 2024

Siemens Lüksler projesi

Siemens Lüksler projesi

Siemens Lüksler reklam kampanyasının yeni filmi yayılandı. Ankastre ürünlerde öncü marka Siemens, “Lüksler” isimli reklam kampanyasında, hayatı farklılaştıran ürünleriyle “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajını veriyor.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

TOKİ Düzce Kaynaşlı 2019 projesi detayları!

TOKİ Düzce Kaynaşlı 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 kura çekiliş tarihi ne zaman? İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Uzungöl Teleferik Projesi iptal edilmedi!

4 yıl önce hazırlanan Uzungöl Teleferik Projesi'nin iptal edilmediği açıklandı. Hayata geçirilecek proje için alan ihalesine çıkılacak.

Kızılırmak Projesi'nde sosyal alanlar yer alacak!

Kızılırmak Projesi Sunum Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, proje kapsamında plaj, konaklama tesisleri, restoranlar ve kafeler yapılması, sosyal, sportif ve kültürel alanlar oluşturulması kararlaştırıldı.

Uzungöl Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Ünlü turizm merkezi haline gelen Trabzon'un Uzungöl bölgesinde hayata geçirilecek Uzungöl’de teleferik projesi için ilk adım atıldı. 3 bin 540 metre uzunluğunda olacak proje 2018 yılının Aralık ayında misafirlerini taşımaya başlayacak.

Yüzyılın projesi Kanal İstanbul!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın projesi Kanal İstanbul, yüzyılın projesi olarak tanıtılıyor. Dev projede 7 bin kişinin çalışması planlanıyor. 

Ödül İstanbul Projesi konut fiyatları 2017!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Ödül İstanbul projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Ödül İstanbul Projesi konut fiyatları 2017 kapsamında dairelerin fiyatları minimum 219 bin TL'den başlıyor.

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Siemens Lüksler projesi Haberi

Siemens Lüksler projesi

Siemens Ankastre’nin “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajıyla hazırladığı yeni reklam kampanyasının, “Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi” için çekilen üçüncü filmi yayına girdi. İlk filmi ile cookControl68 Ankastre Fırın’ın 68 farklı pişirme özelliğine dikkat çeken, ardından Flexinduction Ankastre Ocak’la “lüksler” kampanyasına devam eden Siemens’in üçüncü filmi, Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi için çekildi. Reklam filminde, bulaşıkların yıkama süresini yüzde 66’ya kadar kısaltarak enerji ve su tasarrufu sağlayan Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi’nin, evlerde mutfak hayatını oldukça kolaylaştırdığı vurgulanıyor.


Siemens Ankastre Bulaşık Makinesi’nin yıkama süresini kısaltan Variospeed özelliği, reklam filminde yine “lüksler” konseptine uygun esprili bir dille vurgulanıyor. Filmde; ev sahibesinin tatlı servisi yapacağı esnada, bir çok yardımcının gelip hemen eski masayı kaldırması ve yerine yeni servislerin olduğu masayı yerleştirmesi ile kazanılan zamana dikkat...