19 / 05 / 2024

Siemens Lüksler reklamları

Siemens Lüksler reklamları

Siemens Lüksler reklam kampanyasının yeni filmi yayılandı. Ankastre ürünlerde öncü marka Siemens, “Lüksler” isimli reklam kampanyasında, hayatı farklılaştıran ürünleriyle “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajını veriyor.

1941 yılında bir emlakçının ilanı! 

1941 yılında  emlakçılar 'emlak alım satımı' başlığı altında kendi reklamlarını yapmak için gazetelere ilan veriyormuş. İşte 1941 yılında bir emlakçının ilanı...

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Siemens CD714GXB1 iQ700 buharlı fırında şok fiyat! En ucuz iQ700 buharlı fırın nerede satılıyor?

Dünyanın en prestijli beyaz eşya üreticilerinden Siemens, evine fırın almak isteyenlerin tam aradığı özelliklerde bir buharlı fırın ile piyasayı resmen salladı. Sınıfının en iyilerinden olan iQ700 buharlı fırın, Siemens farkıyla görücüye çıktı.

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 

Siemens GS36NVIF0N F Sınıfı 255 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox ne kadara satılıyor, Özellikleri neler? 

Siemens Derin Dondurucu 7 Çekmecesi, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştirir. 

Siemens TE655203RW 1500 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox 20 bin 180 TL! En uygun fiyata nereden alınır?

Siemens Çok Amaçlı Kahve Makinesi çeşitli fonksiyonu sayesinde aynı anda iki içecek hazırlayabiliyor. Aynı zamanda cihazın tam otomatik buharlı temizlik sistemi dikkat çekiyor. 

Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 20 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens KG76NCWE0N iQ500 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 75 cm XL kapasitelidir. Ayarlanabilir raf sistemi sayesinde geniş saklama alanı oluşturulur.  Peki AirFresh filtre ne işe yarıyor? Cihaz ne kadara satılıyor? 

Siemens 6 çekmeceli dikey derin dondurucu en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens GS24VVWF0N 192 LT 6 Çekmeceli  Dikey Derin Dondurucu  alcdtm.com internet sitesinde indirimle en ucuza satılıyor. Peki ürün bu sitede indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Siemens iQ300 Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte Siemens 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ankastre fırın arayışında olanlar sizin için Siemens iQ300 Ankastre Fırın'ın 60 x 60 cm ne kadara satıldığını ve özelliklerinin neler olduğunu araştırdık. İşte detaylar..

Siemens 14 kişilik solo bulaşık makinesi ne kadar? İşte Siemens 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Kalabalık bir aileyiz diyenler, Siemens iQ500 Solo 60 cm Inox Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler sizler için araştırdık. İşte haberin detayları..

Siemens 6 çekmeceli dikey derin dondurucu kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 11 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucusundan memnun olmayanlar sizin için çok gözlü Siemens derin dondurucuyu araştırdık. Peki Siemens 192 LT 6 çekmeceli  dikey derin dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Siemens iQ700 Ankastre Derin Dondurucu 17 bin TL! Özellikleri neler? 10 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri olan Siemens, iQ700 Ankastre Derin Dondurucu ile beyaz eşya piyasasında iddialı bir konumda yer almaya devam ediyor. Peki, Siemens iQ700 Ankastre Derin Dondurucu ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Siemens Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens TB60XTRM iQ500 Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü, güçlü performansı ve çeşitli ütüleme fonksiyonlarıyla kırışıklıkların üstesinden geliyor. Kireç önleyici teknolojisiyle de uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor.

Siemens Lüksler reklamları Haberi

Siemens Lüksler reklamları

Siemens Ankastre’nin “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajıyla hazırladığı yeni reklam kampanyasının, “Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi” için çekilen üçüncü filmi yayına girdi. İlk filmi ile cookControl68 Ankastre Fırın’ın 68 farklı pişirme özelliğine dikkat çeken, ardından Flexinduction Ankastre Ocak’la “lüksler” kampanyasına devam eden Siemens’in üçüncü filmi, Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi için çekildi. Reklam filminde, bulaşıkların yıkama süresini yüzde 66’ya kadar kısaltarak enerji ve su tasarrufu sağlayan Siemens Variospeed Bulaşık Makinesi’nin, evlerde mutfak hayatını oldukça kolaylaştırdığı vurgulanıyor.


Siemens Ankastre Bulaşık Makinesi’nin yıkama süresini kısaltan Variospeed özelliği, reklam filminde yine “lüksler” konseptine uygun esprili bir dille vurgulanıyor. Filmde; ev sahibesinin tatlı servisi yapacağı esnada, bir çok yardımcının gelip hemen eski masayı kaldırması ve yerine yeni servislerin olduğu masayı yerleştirmesi ile kazanılan zamana dikkat...