03 / 05 / 2024

google yeni bina

google yeni bina

Eskiden Google olarak bilinen ve artık Google'ın ana firması olan Alphabet'i çevreleyen söylentiler, firmanın kendi tekno-ütopya şehrini kurmayı planladığını gösteriyor.

Amerika teknoloji devleri yeni tesislerinin inşasına başladı!

Son 10 yılda hızlı bir büyüme gösteren şirketler artık eski karargâhlarına sığmıyor. Yeni yapılan alanlarda klasik ofis konsepti ortadan kalkacak. Yeşil alanların ön planda olduğu bu binalar ‘geleceğin işyerleri’ olarak tanımlanıyor.

İnşaat halindeki yeni bina sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Eksikler ve hatalar şok etti!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından inşaat halindeki yeni bir binanın görselini paylaştı. Paylaşıma resmen yorum yağdı, binadaki eksikler ve hatalar şok etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 

Google, yeni amiral gemisi Pixel 8 Pro modelini kendi web sitesinde sızdırdı. İşte konuyla ilgili bütün ayrıntılar...

Google, yeni katlanabilir telefonu Pixel Fold'u tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı!

Google, uzun süredir beklenen Pixel Fold adlı katlanabilir telefonunu sonunda tanıttı. I/O 2023 konferansında duyurulan bu yeni cihaz, birçok özellikle birlikte geliyor. İşte, Google Pixel Fold hakkında bilmeniz gerekenler...

İstanbul'da 0-4 yaş arası binada kiralar 37 bin 900 TL! Deprem sonrası yeni binalar uçuşa geçti!

Uzun zamandır gündemde olan barınma krizine deprem korkusu da dahil oldu. Vatandaşlar yeni bina arayışına girerken, fiyatlar resmen uçuşa geçti. İşte ayrıntılar...

Google’dan güvenlik bildirimi! Chrome’u acilen güncelleyin!

Chrome 104 güncellemesini dağıtıma çıkaran Google, yeni güncellemede 11 güvenlik açığını kapattığını açıkladı ve internette daha güvenli dolaşım için Chrome'un güncellenmesini tavsiye etti.

Yeni bina inşaatlarına şok düzenleme! Resmen değişiyor!

Yeni bina inşaatlarında yeni düzenleme kapıda. Bakanlık tarafından açıklanan ‘Yeşil sertifika’ projesiyle bina inşaatlarında kriterler değişecek. İşte ayrıntılar...

Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine 31 yeni bina inşa edilecek!

Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine toplamda 31 yeni bina hayata geçirilmesi için onay verildi.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Rıza Bey Apartmanı sakinleri yeni ev istiyor!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı sakini bir grup binanın arsasına yeşil alan değil, yeni bina yapılmasını istediklerini dile getirdi. 

Acil 15 bin yeni bina!

Kentsel dönüşümün yıllardır dile getirildiğini fakat kimsenin uyarıları dikkate almadığını kaydeden Hüseyin Aslan, “Uydu kentler baz alınmalı. Hemen yeni konut alanı yaratılmalı” dedi.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

İzmir'de yeni binalarda da hasar oluştu! İç malzemede ucuza kaçılmış!

İzmir'de yaşanan felaketten sonra sosyal medyada dolaşan yeni bina görüntüleri şaşkınlık yarattı. İnşaat mühendisleri binalarda kolonların sağlam olduğunu belirtse de yeni binalarda iç malzemede ucuza kaçıldığını söylüyorlar. 

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

google yeni bina Haberi

google yeni bina

Eskiden Google olarak bilinen ve artık Google'ın ana firması olan Alphabet'i çevreleyen söylentiler, firmanın kendi tekno-ütopya şehrini kurmayı planladığını gösteriyor. 


Söylenenlere göre Alphabet çatısı altındaki Sidewalk Labs firması, projenin liderliğini yapmakta. Sidewalk CEO'su Dan Doctoroff, The Information sitesi tarafından oluşturulan konferansta, potansiyel proje hakkında ipuçları verdi. Doctoroff, büyük bir teknoloji firmasının yaşayan, çalışan bir şehir kurmasının avantajları hakkında yorum yapamayacağını söylemekteydi. Ancak Doctoroff'un verdiği ipuçları, Walt Disney'in 1960'larda düşündüğü, ileri teknoloji ile çalışan bir şehir olan EPCOT'un orijinal görüşüne benzerlikler sunmaktaydı.


Sıfırdan bir şehir kurmanın hükumetin, sosyal politikaların ve veri ile çalışan yönetimin tekrar düşünülmesini sağlayacak olduğunu belirten Doctoroff, şehirlerin zorlu olduklarını ancak teknolojinin durdurulamayacağını söylemekteydi. Doctoroff daha sonra da konuşmasına yeni bir şehir kurmanın, siber güvenlik ve mahremiyet sorunlarını da...