01 / 07 / 2024

Gördes Şehir Stadyumu

Gördes Şehir Stadyumu

Gördes Belediyesi, ilçe şehir stadyumunun sentetik çim kaplama çalışmalarına başladı. Şehir stadındaki çalışmaların, en geç bir ay içerisinde tamamlanarak yeni sezona hazır hale getirilmesi planlanıyor.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu göz kamaştıracak!

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Burhaniye Şehir Stadyumu'nun temeli atıldı!

3 milyon TL'ye mal olacak Burhaniye Şehir Stadyumu'nun temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi 9 Ocak'ta!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 9 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 200 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Gördes'te 200 adet konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Gördes-Köprübaşı karayolu inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakıroğlu, Gördes-Köprübaşı karayolu inşaatının tamamlanma tarihine ilişkin soru önergesinde hazırladı..

Bodrum Şehir Stadyumu açıldı!

Bodrum Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Bodrum Şehir Stadyumu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Gördes'in 13 mahallesine çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediyesi 13 farklı mahalleye 4 milyon liralık çok amaçlı salon inşa ediyor.

Manisa Gördes TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Manisa Gördes projesinde yer alan 39 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Manisa Gördes TOKİ Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde hayata geçirilen 200 konut, kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Manisa Gördes TOKİ kuraları çekildi!

TOKİ Manisa Gördes projesinin kura çekilişi dün Gördes Belediyesi Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans Salonu’nda noter huzurunda çekildi.

Gördes Şehir Stadyumu Haberi

Gördes Şehir Stadyumu

Gördes Belediyesi, ilçe şehir stadyumunun sentetik çim kaplama çalışmalarına başladı. Gördesliler tarafından heyecanla beklenen futbol sahasının sentetik çim kaplama çalışmaları, en geç bir ay içerisinde tamamlanarak yeni sezona hazır hale getirilmesi planlanıyor.


Gördes’te yapımı devam eden ilçe şehir stadyumunda çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firmadan kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle futbol sahası yapımına bir süredir ara verilmişti. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, bekleyiş süresinin uzamasının ardından yetkili mercilere başvurarak, stadın bir an önce hizmete girmesi için girişimlerde bulunmuştu. Bu girişimler sonucunda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı; Gördes Şehir Stadyumu’nun sentetik çim yüzeyinin kaplanması, soyunma odalarının yaptırılabilmesi ve iki adet basketbol sahasının yapılması amacıyla Gördes Belediyesi’ne 300 bin TL destekte bulundu. İlgili sözleşme imzalanarak futbol sahası için önemli bir adım atıldı. Sözleşmenin hemen ardından sentetik...