14 / 05 / 2024

görüklede hangi dükkanlar yıkıldı

görüklede hangi dükkanlar yıkıldı

Bursa' nın Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yapı kontrol ekipleri, Görükle’ de cephe sağlıklaştırma projesini uygulamayan 20’ ye yakın işletmenin, ruhsata aykırı bölümlerini yıktı...

Almanya'da ev fiyatlarında tarihi düşüş! 60 yıldır görülmemiş oranda düştü!

Almanya'da 2023 yılında konut fiyatlarının en az 60 senedir görülmemiş oranda düşüş gösterdiği belirtildi. Araştırmayı yapan kurum söz konusu bu düşüşün bir "fiyat düzeltme evresi" olduğunu dile getirdi.

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Sabiha Gökçen’deki dükkanlar kepenk indirdi!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletme hakkını elinde bulunduran Malezyalı şirket pandemi nedeniyle dükkanlara ihtarname gönderdi. İhtarname sonrası dükkanlar kepenk indirdi. 

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

İzmit Cedit dönüşüm projesi için bin hak sahibi ile görüşüldü!

Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm çalışması yapılacak olan İzmit Cedit Mahallesi projesi için bine yakın hak sahibiyle görüşme yapıldı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap görüşmeleri başlıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, birinci uygulama etabı inşaatı hızla devam eden Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etap uzlaşma görüşmelerinin 28 Mayıs’tan itibaren başlayacağını açıkladı. 

İzmit Cedit Mahallesi'nde dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarından birinin yapılacağı İzmit Cedit Mahallesi’nde hak sahipleriyle uzlaşma görüşmeleri için çalışmalar sürdürülüyor.

Faizlerin düşürülmesi konusundaki görüş net!

Faizlerin düşürülmesi konusunda net bir görüş olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, konuyla ilgili çalışmaların önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için görüşmeler başladı!

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmasına imza atmak için hak sahipleriyle görüşmeye başladı.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

görüklede hangi dükkanlar yıkıldı Haberi

görüklede hangi dükkanlar yıkıldı


Bursa Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yapı kontrol ekipleri, Görükle’de cephe sağlıklaştırma projesini uygulamayan işletmelerin, ruhsata aykırı bölümlerini yıktı. 


Görükle Atatürk Caddesi üzerindeki işletmelere çeki düzen getiren Nilüfer Belediyesi, işletmelerin ön cephelerinin gelişi güzel dizayn edilmesi ve kullanım alanlarının dışına çıkılmasına el attı. İşletmelere daha önce tebligat gönderen belediye ekipleri, uyarılara kulak asmayan Atatürk Caddesi üzerindeki 20’ye yakın işletmeyi yıktı.


Yıkımlar sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken, esnafın içeride bulunan eşya ve malzemeleri ekiplerce dışarı çıkartıldı. Yıkımlar tamamlanırken, projeyi uygulamak üzere harekete geçen işletmeler de çalışmalarını bir an önce tamamlamaları yönünde...