29 / 04 / 2024

göztpee 555İST adres

göztpee 555İST adres

Rusya, Azerbaycan, Dubai ve Türkiye’de demir ve inşaat yatırımları olan Azerbaycan’ın önde gelen sanayici ailelerinden Zülfikarlı ailesi yeme içme sektörüne yatırım yaptı.

Dev bankadan flaş altın tahmini geldi: Tarih vererek o rakamı açıkladı!

ABD'li bankacılık devi JPMorgan son günlerde rekor üstüne rekor kuran altın fiyatları ile ilgili yeni tahminini açıkladı. Dev banka tahmininde piyasanın aşırı heyecanlı olduğunu kaydederek 2 bin 500 doları işaret etti.

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Akaryakıtta petrol depremi: Peş peşe indirimlerin ardından yeni zamlar kapıda! Son dakika! 

Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim üstüne indirim gelmişti. İsrail ve Filistin arasında yaşanan gerilim Brent petrol fiyatlarını uçurdu. Akaryakıtta yeni zamlar kapıda. İşte Opet, PO, Shell, Total 10 Ekim 2023 fiyat listesi...

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

Şani İnşaat  tarafından Ankara’nın yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan ve Rezidans üçlüsü ile hayata geçirilen AP İst Port satışta, teslimler ise Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

Türk Traktör tavan yaptı! 31 Ağustos'ta BİST'te en çok yükselen ve en çok düşen hisseler!

Borsa İstanbul'da 31 Ağustos Perşembe günü BİST 100 endeksi yüzde 0,14 oranında yükselişle 7.917,93 seviyesinden kapandı. Bankacılık endeksi ise yüzde 3,64 oranında düşüş gösterdi.

Prof. Dr. Naci Görür üstüne basa basa uyardı! İstanbul'da 100 bin binada insanlar ölümü bekliyor

Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'da 100 bin binada insanların ölümü beklediğini belirterek, hızlı şekilde o insanlar için çözüm yolları aranması konusunda üstüne basa basa uyarılarda bulundu.

BİM son kez duyurdu! Masaüstü fanı 119 TL’ye, derin tencere 329 TL’ye, tekli ocak 299 TL’ye düştü!

BİM’e cum gününden itibaren yepyeni indirimler geliyor. Bu kapsamda, 11 Ağustos Cuma günü masaüstü fanı 119 TL’ye, derin tencere 329 TL’ye, tekli ocak 299 TL’ye düşecek. İşte 11 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

Merkez Bankası açıkladı! Doların yıl sonunda o seviyeyi görecek! Taş üstünde taş kalmayacak

27 lira sınırında hareket eden dolar/TL kuru için önemli açıklama Merkez Bankası'ndan geldi. Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı. Peki dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Dolar yükselemeye devam edecek mi?

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

Ev kiralarına sınırlama mı getiriliyor? Şehirlere göre kirada üst limit iddiası!

Bazı ev sahiplerinin fırsatçılık yaparak kiraları iki katına çıkarması sonrası, sosyal medya ve bazı medya kuruluşlarında "Ev kiralarına il il limit getiriliyor" şeklinde haberler yer almıştı. Ancak konu hakkında resmi bir açıklama yapıldı.

Çimento fiyatlarında ay sonu şoku! Zam üstüne zam gelmişti! Çimento fiyatları ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi

İnşaat sektörünün olmazsa olmazı olan çimentonun fiyatları sık sık araştırılıyor. Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam üstüne zam gelmişti. Peki son dakika çimento fiyatları bugün ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi

göztpee 555İST adres Haberi

göztpee 555İST adres

Türkiye’ye eğitim için gelen aile üyesi Şahin Zülfikarlı, İstanbul başta olmak üzere 50 restorandan oluşan 555İST isimli zincirin ilk halkasını açtı. İstanbul Göztepe’de açılan restoranla sektöre adım atan Zülfikarlı, 5 yıl gibi bir sürede binden fazla çalışan ve 35 milyon TL yatırıma ulaşmayı hedefliyor. İşlek caddelerde kiralamadan ziyade satın alma yoluyla restoranlar açacaklarını anlatan Şahin Zülfikarlı “Bina satın alma işlemlerine başladık. Türkiye pazarında uzun vadeli ve istikrarlı bir büyüme modeli benimsedik. Kadıköy, Etiler, Beşiktaş, Bağdat Caddesi, Beyoğlu gibi tüm cazibe noktalarında yer almak için fizibilite çalışması yaptık. İstanbul yapılanmasının ardından Ankara, İzmir, Bursa, Adana gibi illere açılacağız” dedi.


Zülfikarlı “Çocukluğumdan bu yana 555 benim uğurlu sayım oldu. Araba tutkusuyla birlikte plaklarımda da hep 555 yer aldı. Restoranlarımızda da klasik araba...