12 / 05 / 2024

Gözütok Gayrimenkul 4. levent

Gözütok Gayrimenkul 4. levent

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Filiz Saniye Gözütok tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos 2013 tarihinde 4. Levent'te kuruldu

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Altus 4 gözü gazlı solo fırın en ucuza nereden alınır, özellikleri neler? İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak arayışında olup bütçesi kısıtlı olanlar, Altus dört gözü gazlı solo fırını en ucuza alacağınız yerleri ve fiyat listesini sizin için listeledik. İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın, yenilikçi teknolojisi ve güvenilir özellikleri ile size mutfağınızda yeni deneyimler yaşatır.

Altus 4 Gözü Gazlı Solo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak almak isteyenler için Altus, dört gözü gazlı solo fırın ile çıkıyor karşımıza çıkıyor. Aynı anda hem fırını hem ocağı kullanmak mümkün hale geliyor.Peki Altus gazlı ocağın diğer özellikleri neler? 

Tapu sahipleri aman dikkat! O ücret 4 bin lirayı geçemeyecek! Hemen göz atın!

Tapu sahipleri aman dikkat... O ücret 4 bin lirayı geçemeyecek... Hemen göz atın...

Fiat Egea Cross'a 52 bin 500 TL'lik yeni yıl indirimi geldi! Egea Cross 4 Aralık 2022 fiyat listesi! Hemen bir göz atın!

Fiat Egea Cross'a 52 bin 500 TL'lik yeni yıl indirimi geldi. Peki Egea Cross'un Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte Egea Cross 4 Aralık 2022 fiyat listesi! Hemen bir göz atın...

Emekli maaşı hesaplamalarında çok büyük deprem! Hesap kitap yapıldı, 4 aylık zam ortaya çıktı! Hemen göz atın!

Emekli maaşlarına yapılacak Ocak zammı, milyonlarca vatandaş tarafından da dört gözle bekleniyor. Maaş hesaplamalarında çok büyük deprem yaşanıyor, hesap kitap yapıldı, 4 aylık zam ortaya çıktı! Hemen göz atın...

SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan emekli maaş zammı, Ekim ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yeniden gündeme geldi. SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın...

Gözütok Gayrimenkul 4. levent Haberi

Gözütok Gayrimenkul 4. levent

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Filiz Saniye Gözütok tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Filiz Saniye Gözütok'a ait. 


Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü emlak ve her türlü gayrimenkul özellikle siteler plazalar marketler depolar gibi gayrimenkulleri satın almak satmak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: 4. Levent, Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak,...