06 / 05 / 2024

gq bar açılış

gq bar açılış

GQ Bar Etiler Nispetiye Caddesi'nde hizmete açıldı...

Tebernüş Kireçci vatandaşa sordu! Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?  

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Ülkenin en büyük problemi haline gelen kiracı ev sahibi kavgaları gündemden hiç düşmezken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medyadan vatandaşa sordu  'Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?'

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Okullar açılıyor, veliler dikkat! Hepsiburada'dan dev kampanya

Okullar açılırken Hepsiburada'dan dev bir kampanya geldi. İşte milyonlarca çeşidi barındıran kampanyanın detayları...

İmar barışı mağdurları açlık grevinde!

Son dönemde sık sık gündeme gelen yapı kayıt belgesi mağdurları seslerini yetkililere duyurmak için açlık grevine başladı...

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Bolu Esas 14 Burda AVM bugün açılıyor!

Bolu'nun ilk alışveriş merkezi Esas 14 Burda, bugün açılıyor. Esas 14 Burda 120 mağazasıyla hizmete girecek ve İçinde giyim, market, restoran, cafe, sinema gibi bir çok alan barındıracak.

Kadıköy Geleceğini Kuruyor toplu açılış töreni iptal edildi!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Kadıköy Geleceğini Kuruyor” toplu açılış ve temel atma töreni Ankara’daki “Barış Mitingi’nde yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi.

5 bin yıllık Kayaköy imara açılıyor!

UNESCO tarafından 'Dünya Dostluk ve Barış Köyü' ilan edilen Fethiye'deki 5 bin yıllık tarihe sahip Kayaköy, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, ihaleye çıkarmaya hazırlanıyor.

Gelişen Kentler Zirvesi Samsun Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla açılıyor!

GYODER'in Türkiye’nin güçlü potansiyel barındıran kentlerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla hayata geçirdiği projesi Gelişen Kentler Zirvesi Samsun Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla açılıyor..

Marmaray ne zaman açılıyor?

3 tanesi yeraltında olmak üzere toplam 40 durağı içinde barındıran Marmaray ne zaman açılıyor? Yapımına 2004 yılında başlanan Marmaray projesi nereden nereye uzanıyor? İşte detaylar...

Boğaziçi Atatürk Parkı ve Gültepe Barışa Özlem Parkı açıldı!

Boğaziçi Atatürk Parkı ve Gültepe Barışa Özlem Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi

GQ Bar Etiler Nispetiye'de açıldı!

GQ Bar Etiler Nispetiye Caddesi'nde hizmete açıldı...

gq bar açılış Haberi

gq bar açılış


Ferit Şahenk'in patronu olduğu Doğuş Holding bünyesinde yeme içme sektöründeki D.ream firması, ünlü erkek dergisi GQ'nun barını açtı. 4,5 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan GQ Bar Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı. GQ Bar'ın açılışına GQ Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mirgün Cabas ev sahipliği yaparken, Özcan - Aylin Tahincioğlu, Sinan - Melda Kosif, Ferit - Diana Şahenk gibi isimler...