30 / 04 / 2024

gram altın 1000 lirayı geçti mi son dakika

gram altın 1000 lirayı geçti mi son dakika

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altından son dakika rekoru geldi. Açıklanan resmi rakamlara göre, gram altın bin liranın üzerinde işlem görüyor. Peki, güncel altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar?

Gram altın almak isteyenler dikkat! İşte canlı altın fiyatları…

Son iki haftada kritik eşik olan 1000 liranın üzerine çıkan gram altın fiyatları haftayı düşüş ivmesiyle kapatmıştı. Peki 20 Kasım’da altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 20 Kasım 2022 canlı altın fiyatları ile altın alış - satış rakamları...

Altın fiyatları sıçradı! Gram altın 1014 TL! Beklenen gün geliyor

Son zamanlarda peş peşe sert düşüşler yaşayan altın fiyatları bugün 1000 TL seviyesinin üzerine yükseldi. Gram altın şu dakikalarda 1014 TL oldu. Altın fiyatları yükseliyor.

Altın tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olan çok acil bakın! 14 Ekim 2022 son dakika canlı altın fiyatları

Altın, dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra resmen tuzla buz oldu. Ons altın 1669 seviyelerinde işlem görürken bugün 1667 dolara düştü. Gram altın 1000 TL kritik sınırına dayandı. Peki bugün gram, çeyrek, yarım, tam ve cumhuriyet altını ne kadar? 14 Ekim son dakika altın fiyatları...

Altın yön değiştirdi! Rüzgar değil tsunami geliyor! 1 gram bile altını olan acil baksın! 13 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yön değiştirdi. Gram altın 1000 T'nin altına kadar düşerken, bugün tekrar yükselişe geçti. Altın fiyatları yükselmeye başladı, rüzgar değil tsunami bekleniyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 altın fiyatları...

Altın 1000 TL'nin üzerine çıktı! Analistler bundan sonraki durağını açıkladı, kaçırmak istemeyenler tıklasın

Altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Gram altın fiyatları uzun bir aranın ardından yeniden 1000 TL'nin üzerine çıktı. Analistler ise gram altının bir sonraki seviyesi hakkında önemli açıklama gerçekleştirdi.

''Dolar 21 TL, gram altın 1200 TL olacak'' diyen İslam Memiş, peş peşe açıkladı! Yarından sonra altın böyle olacak

Altın fiyatları bugün güne sürpriz yükselişle başladı. Gram altın tekrar 1000 TL'ye dayanırken dolar 18,53 TL'den işlm görüyor. İslam Memiş gram altın için 1200 TL, dolar için 21 TL olacak diyerek yatırımcıları yarından sonrası için uyardı.

Gram altın ''1000 liranın altına mı düşüyor?'' Şok iddia! Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi

Ons altın ve gram altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar düşeceğini merak etmeye başladı. Alman Banka'dan gram altın için akıl almaz tahmin geldi. ''Gram altın 1000 liranın altına mı düşüyor?'' işte merak edilenler...

Gram altının o tarihte ulaşacağı rakam şok etti! Altın fiyatları fırlayacak! Altını olanlar hemen bu açıklamaya bakın!

Gram altın fiyatı 1000 Türk Lirası'nın üzerinde seyrederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı bir açıklama geldi. Peki altın yılsonunda kaç lira olacak? Altın yükselecek mi? Gram altın kaç TL'ye yükselecek? 

Elinde çeyrek altın ve gram altını olanlar dikkat! Altında son dakika gelişmesi! Altın bugün bu kadar olacak!

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde tekrar düşüşe geçti. Altın almak isteyenler ve elinde altını olanlar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın, çeyrek altın, tam altın Ata altın ne kadar? Son dakika 30Haziran 2022 altın fiyatları...

Piyasa Kahini İslam Memiş ciddi bir yükseliş olabilir dedi! Gram altın ve dolar için yeni tarih verdi

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar için tarih vererek yeni seviyeyi açıkladı.

Her dediği bir bir çıkan İslam Memiş bakın 'Size bir sürprizim olacak' deyip neler söyledi? Flaş gram altın açıklaması!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı, İslam Memiş' 'gram altın' ve dolardaki büyük düşüş sonrasında bir son dakika açıklaması yaptığı ve "Size bir sürprizim olacak" dedi.

Ve İslam Memiş gram altın için fiyat verdi, "bu seviyeye gelir gelmez alın" dedi!

BDDK'nın hamlesinin ardından altın ve doların düşüşe geçmesiyle Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten beklenen açıklama geldi. Memiş, gram altın için fiyat verdi ve alım önerisinde bulundu.

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten uyarı! 'Boğa piyasası geliyor' dedi, gram altın için yeni seviyeyi verdi

Bin liranın üzerinde seyreden gram altın fiyatları tekrardan düşerek 980 TL’ye kadar indi. Bu düşüşleri değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için tarih vererek yükseliş seviyesiyle ilgili tahminde bulundu.

gram altın 1000 lirayı geçti mi son dakika Haberi

gram altın 1000 lirayı geçti mi son dakika

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasınra yer alan altından son dakika rekoru geldi. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları geçtiğimiz aylarda uyguladığı düşüş temayülünden sonra gösterdiği yükseliş hareketiyle yatırımcıların da dikkatini çekti. 

Yaz aylarının gelmesi ve düğün sezonunun açılmasıyla beraber kuyumculara akın eden vatandaşlar güncel altın fiyatlarını da merak ediyor. 

Peki güncel altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte kalem kalem altın fiyatları...

Yeni haftada ivme kaybetmeksizin yükselişine devam ederek peş peşe rekor tazeleyen gram altın fiyatı 1000 TL'lik sınırı aştı. İşte güncel altın fiyatları...


YENİ YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 3.305,00

SATIŞ: 3.354,00

YENİ TAM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 6.611,00

SATIŞ: 6.683,00

YENİ CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ: 6.713,00

SATIŞ: 6.818,00

YENİ ATA ALTIN FİYATI

ALIŞ: 6.733,00

SATIŞ: 6.859,00

GRAM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 1.012,66

SATIŞ: 1.026,84

YENİ ÇEYREK...