11 / 05 / 2024

Graniser Slate Valley ürün

Graniser Slate Valley ürün

Graniser, uçsuz bucaksız vadilerde yılların yorumu ile hayat bulan kayaları, kendine özgü desen ve renkleriyle mekanlara taşıyor. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen Slate Valley serisi doğal taş görünümü ile dikkat çekiyor...

Amerika’da banka iflaslarının perde arkası! Amerika'da bankalar neden batıyor?

ABD faiz artırımlarının ardından son dönemde banka iflasları ile yeniden gündeme geldi. Milyarlarca dolarlık varlığa sahip olan Silvergate, Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın iflas etmesi akıllara bazı soruları getiriyor.

İflas eden banka: Silicon Valley Bank UK sadece 23 TL'ye satıldı!

ABD'li banka devi SVB iflas başvurusunda bulundu. Silicon Valley Bank UK 1 sterline satıldı. Ayrıntılar için buraya tıklayın...

Dev banka iflasını açıkladı

Silikon Vadisi’nin en önemli bankalarından Silicon Valley Bank iflas etti. . SVB, ABD’deki tüm girişim destekli girişimlerin yarısına ait nakit paraya ev sahipliği yapmaktaydı. İşte tüm detaylar...

Küresel piyasalarda iflas paniği! Borsalar tepetakla, altın fiyatları uçtu!

Küresel piyasalarda çok önemli gelişmeler yaşanıyor. ABD’de dünya teknolojisinin üssü olarak bilinen Silikon Vadisi'nin en önemli finans kurumlarından olan "Silicon Valley Bank" iflas etti. İflas haberiyle altın fiyatları yükselişe geçti.

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Abdulkadir Örücü tarafınjdan kurudlu.

ABD'de bedava Bitcoin dağıtımı başlıyor!

ABD'nin Missouri eyaletindeki Cool Valley kentinin belediye başkanı Jayson Stewart, bütün şehir sakinlerine Bitcoin dağıtmak amacıyla para topluyor.

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Niloufar Tarkan tarafından kuruldu.

Barbaros Valley'de satışlar başladı! Mayıs 2020'de teslim!

Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu'nda hayata geçirdiği Barbaros Valley'de satışlar başladı..

Barbaros Valley'de 690 bin Euro'ya! Yeni proje!

Barbaros Valley projesi Peska Turizm Yatırım imzasıyla Bodrum Yalıçiftlik'te Barbaros Koyu'nun yanı başında hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 690 bin Euro'dan başlıyor.

Econ Valley Kağıthane ön talepte! Yeni proje!

Econ Valley projesi, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükselecek. Econ İnşaat imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. Fiyatlar ise metrekare bazında 9 bin TL'den başlıyor. 

Kavaklı Loft Valley 2018 fiyatları!

Loft Valley Kavaklı projesinde 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. Kavaklı Loft Valley 2018 fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. 

Loft Valley Kavaklı fiyat listesi!

Loft Valley Kavaklı fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. 1+1 ile 4+1 arasında toplamda 106 daireden oluşan proje 2019'da teslim edilecek. 

Beylikdüzü Loft Valley nerede?

106 adet daireden meydana gelen Beylikdüzü Loft Valley projesinde oturumlar 2019 yılında başlayacak. Peki Beylikdüzü Loft Valley nerede?

Graniser Slate Valley ürün Haberi

Graniser Slate Valley ürün

Graniser, tasarımları ve yeni ürünleri ile mekanlara farklılık katmaya devam ediyor. Graniser’in yeni serisi Slate Valley, doğal taş dokusuile mekanlara estetik bir yorum katıyor.Belirgin ve konstrastefeklerin ön plana çıktığı Slate Valley serisi, doğal taş görünümü ve üstün dayanıklılığı ile dikkatleri üzerine topluyor. Sıradanlıktan kurtulup modern mekanlar yaratmak isteyenlere olanak sağlayan seri, hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.


Multicolor ve efektleri ile mekânlara hareket katan serinin, 30x60, 60x60, 45x45, 7,5x45 ve 33x33 cm ebatları bulunmaktadır.


Graniser Seramik Hakkında :1999 yılında; kalite yönetimi ve müşterilerine hizmet noktasında mükemmelliği amaçlayarak dürüstlüğü ilke edinen, çalışanlarıyla ve dinamik yapısıyla genç bir kurum olan Graniser, hızla büyüyerek seramik ve granit üretiminde Türkiye’nin lider üreticileri arasına girmiştir.

Akhisar/Manisa ‘da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda...