08 / 05 / 2024

Great Place to Work Enstitüsü

Great Place to Work Enstitüsü

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini 6 Mayıs günü Wydham Grand İstanbul Levent’te yapılacak törenle açıklayacak.

Toğcu Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toğcu Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Recep Toğcu tarafından kuruldu.

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Bashar Al Refaı tarafından kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

One To One Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

One To One Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu’nda   10 bin  TL sermaye bedeli ile Ersin Cihan Erkek ve  Yasemin Tonbul  Erkek tarafından kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Chaychızadeh Ve Sayed Maqsood MahmoodI tarafından kuruldu.

Nef Saint Marks Place projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Nef imzasıyla New York'ta hayata geçirilen Nef Saint Marks Place projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Nef Saint Marks Place satışa çıktı!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef'in Saint Marks Place projesi bugün itibariyle satışa çıktı. 

Saint Marks Place fiyat! 

Saint Marks Place fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 21 Ocak'ta başlıyor. 

Saint Marks Place nerede? 

Saint Marks Place  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Gayrimenkul yatırımında Celsus ile buy to let fırsatı!

Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul pazarının yıldızlaşan Celsus projesi, şu sıralar kiralanmak üzere satın alınan emlak fırsatı üzerine kurgulanıyor. "Buy to let” sisteminin altın çocuğu olan proje döviz bazında garantili kira getirisi avantajı sağlıyor.

Great Place to Work Enstitüsü Haberi

Great Place to Work Enstitüsü

Türkiye’de 3’üncü kez açıklanacak listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip şirketlere, toplam 6 kategoride ödül verilecek. Her yıl 53 ülkede, 7 bin işletme ve 16 milyon çalışanın analiz edildiği En İyi İşverenler listeleri, aynı zamanda dünyada kurum kültürü alanındaki en geniş kapsamlı ve prestijli araştırma olma özelliğini taşıyor. 


Törende ve öncesinde Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak’ın ev sahipliğinde yapılacak basın toplantısı 06 Mayıs 2015 tarihinde...