15 / 05 / 2024

GREAT Startup yarışmasına kimler katılacak

GREAT Startup yarışmasına kimler katılacak

İngiltere ile Türkiye arasındaki ticaret ve yatırımı desteklemek amacıyla yürütülen GREAT kampanyası kapsamında ‘GREAT Startup’ yarışması düzenleniyor. İngiltere’de iş kurma fırsatı sunan yarışmaya kimler başvurabilecek?

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Mesa Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu!

İnşaat sektöründeki 52 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Mesa, Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu.

İBB’nin Taksim Meydanı tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu!

İBB, 142 projenin değerlendirildiği Taksim ve çevresi için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Kazanan 3 projenin yakında halk oylamasına sunulacağı açıklandı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, "Taksim'i hak ettiği şekilde şehre tekrar kazandıracağız" dedi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Ytong Mimari Fikir Yarışması’na katılım için son gün 2 Aralık!

Türk Ytong tarafından 20’ncisi gerçekleştirilen Mimari Fikir Yarışması başvuru sürecinde geri sayım başladı. Yarışma için son katılım tarihi 02 Aralık 2019 olarak belirlendi.

8'nci Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 29 Ekim'de!

Doğal Taş Tasarım Yarışması Michelangelo’dan ilham aldı, “Fazlalıklardan Kutrul” sloganıyla başlayan 8. Doğal Taş Tasarım Yarışması için son başvuru tarihi 29 Ekim olarak açıklandı.

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması için başvurular başlıyor!

Rönesans Holding’in bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına başvurular başlıyor.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'na 28 ilden 75 başvuru!

Türkiye’de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak için DASK tarafından Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması düzenlendi. Yarışmaya Türkiye genelinde 28 ilden 75 başvuru geldi.

2019 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'na başvurular başladı!

İnşaat mühendisliği ve mimarlık öğrencileri tarafından her sene heyecanla beklenen geleneksel DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın beşincisi için ön kayıt başvuruları başladı. 

2018 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final heyecanı!

Türkiye'de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak adına DASK tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda üç gün sürecek final heyecanı başladı.

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması  4. kez düzenleniyor!

Rönesans Holding tarafından dördüncü kez düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına yoğun başvuru yapıldı. 

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasına rekor başvuru!

Dünyanın lider inşaat şirketleri arasında yer alan Rönesans Holding tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına başvuru rekor seviyeye ulaştı. 

GREAT Startup yarışmasına kimler katılacak Haberi

GREAT Startup yarışmasına kimler katılacak


İngiltere’de iş kurma fırsatı sunan yarışmaya, Türkiye’de en az bir yıl önce kurulmuş şirketlerin ana hissedarları ve 40 yaşını geçmemiş bütün girişimciler başvurabilecek. ‘GREAT Teknoloji Ödülü’, ‘Kadın Teknoloji Girişimcisi’, ‘Üniversiteli Genç Girişimci’, ‘Anadolu’dan Teknoloji Girişimcisi’, ‘Sosyal Teknoloji Girişimcisi’ ve ‘Jüri Özel Ödülü’ olmak üzere 6 farklı kategoride ödül dağıtılacak olan yarışmanın jurisi Birleşik Krallık ve Türkiye’de sektörün önde gelen isimlerinden oluşuyor. Kategori birincisi olan şirketler ise İngiltere’de iş kurmak isteyenlere danışmanlık ve ilgili kişilerle tanışma hakkı kazanacak. Başvurular ‘www.gov.uk/great-startup-turkey’ adresinden 20 Haziran–30 Eylül arasında kabul edilecek. Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner, ‘GREAT’ kampanyasıyla Türkiye ile daha güçlü ticari bağlar oluşturmayı hedeflediklerini...