03 / 05 / 2024

GRED The Global Showcase

GRED The Global Showcase

Knight Frank’in Türkiye’deki Resmi İş Ortağı GRED, “The Global Showcase” projesinin üçüncü etabını düzenliyor. Basın toplantısı 18 Ekim'de yapılacak...

İnşaat sektöründe 'Servisli daire' işi büyüyor!

The Global Service Apartment Industry Report 2022- GSAIR tarafından açıklanan verilere göre servisli daireler Türkiye’de de yaygınlaşmaya başladı.

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Al Mamun tarafından kuruldu.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

The LifeCo, BAE'de yeni merkez açacak!

Bodrum ve Antalya tesislerinden sonra iki yıl önce 3 milyon dolarlık yatırımla Phuket/Thailand'da bir merkez açan The LifeCo, global bir marka olmayı hedefliyor. Şirket, 2020’de ilk etapta BAE'de yeni bir merkez açacak.

GRED, Türk projelerini tanıtacak!

Knight Frank ile birlikte düzenlediği The Global ShowCase projesi kapsamındaki urbanLAB toplantısının üçüncü ayağını New York'ta gerçekleştirdi...

GRED'in The Global Showcase projesinin basın toplantısı 18 Ekim'de!

Knight Frank’in Türkiye’deki Resmi İş Ortağı GRED, “The Global Showcase” projesinin üçüncü etabını düzenliyor. Basın toplantısı 18 Ekim'de yapılacak...

GRED Türkiye Gayrimenkul Sohbetleri'nin ikincisi 10-14 Haziran'da!

he Global Showcase (Global Vitrin) adlı inovatif projesini hayata geçiren Türk girişimi GRED'in Gayrimenkul Sohbetleri’nin 10 – 14 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Global Real Estate Development ve Knight Frank iş birliği yaptı!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Gred Tr Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gred Tr Global Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Türker tarafından kuruldu. 

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

GRED The Global Showcase Haberi

GRED The Global Showcase

Dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank’in Türkiye’deki resmi iş ortağı GRED’in (Global Real Estate Development) “The Global Showcase” (Global Vitrin) projesinin Almanya ve İngiltere etaplarından sonra Amerika Birleşik Devletleri kapsamında düzenlenen urbanLAB toplantılarının üçüncüsü, New York özelinde 18 Ekim Cuma günü Fairmont Quasar İstanbul otelinde gerçekleşecek.

Basın toplantısında GRED Kurucusu ve CEO’su Meltem Türker, Knight Frank Küresel Pazarlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Richard Jordan ve Knight Frank Amerika Ülke Direktörü Claire Locke’nin katılımıyla ABD’deki gayrimenkul pazarlarına dair ekonomik değerlendirmelerde bulunulacak, ardından da New York’un sayılı projelerinden The Centrale’ye dair yatırımlar için değerli bilgilerin...