05 / 05 / 2024

Green Hıll fiyatları

Green Hıll fiyatları

Muğla-Milas Güllük'te hayata geçirdiği konut projeleri ile önemli konut üreticilerinden biri haline gelen Kırdağ İnşaat, hayata geçirdiği Green Hıll projesini 8 ay sonra teslim ediyor.

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut fiyatlarındaki düşüş hızlandı!

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut satışlarında yaşanan düşüş bu yılın Mart ayında yavaşlasa da, konut fiyatları yıllık bazda daha hızlı düşüş gösterdi. İşte The Wall Street Journal'ın Çin Ulusal İstatistik Bürosu'nun açıkladığı o rakamlar...

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Konut fiyatlarında reel artış hızı düşüyor! Gerçekten öyle mi? Vatandaşlar ne diyor?

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamasında konut fiyatlarında reel artış hızı gerilemeye devam ettiğini belirtti. İşte Erdoğdu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Konut fiyat endeksi yavaşlarken, altın fiyatları yükseliyor! Piyasalara ne oluyor?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ekim ayında konut fiyatlarında yıllık artış hızının yüzde 86,5'e gerilediğini açıkladı. Altında ise yükseliş yüzde 24'lük oranı geçti. Piyasalarda neler oluyor?

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

Konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 oldu! Ortalama bir konut fiyatı 3 milyon TL’yi solladı!

Konut satış rakamları düşerken, fiyatlar hızını keserek yükselmeyi sürdürüyor. Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın araştırmasına göre, konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 olarak kaydedildi.

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 yıl sonra ilk kez çift hanede! Konut fiyatlarında son durum ne? 

Son günlerde hızla yükselen ev fiyatları sık sık gündem oluyor. Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 sene sonra ilk defa çift haneye indi. Peki konut fiyatlarında son durum ne? 

Beko akıllı robot süpürge fiyatları: Her bütçeye uygun seçenekler

Beko her bütçeye uygun akıllı robot süpürge modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko'da akıllı robot süpürge fiyatları...

18 Temmuz 2023 altın fiyatlarında son dakika! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler resmen mıh gibi çakıldı!

18 Temmuz 2023 altın fiyatlarında son dakika... Tek tek açıklanan bu rakamları görenler resmen mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

TCDD Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam yaptı! İşte güncel zamlı YHT bilet fiyatları...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatlarında yeni bir zamma gitti. İşte zamlı YHT bilet fiyatları...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Green Hıll fiyatları Haberi

Green Hıll fiyatları



Kırdağ İnşaat Güllük'te standartları yükseltti Her bir projesinde ilklere ve yeniliklere imza atmayı bir ilke haline getiren Kırdağ İnşaat, kalite konusunda oluşturduğu üst standartlarla bölgede fark yaratıyor. Projelerinde her bir detayı farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde oluşturan Kırdağ İnşaat Yönetim Kuru Başkam Behçet Kırdağ ile şirketi ve projeleri konuştuk. 


Behçet Bey, Kırdağ İnşaatı yakından tanıyabilir miyiz? 


Kırdağ İnşaat'ı ilk olarak 2004 yılında Kırdağ Sarl  markası ile İngiltere'de kurdum. New Bond Caddesi Mayfair eyaletinde birbirinden değerli çalışmalarda yaptım. Konuştuğum dil Fransızca olduğu için 2005 yılı başmda şirketi Fransa'ya taşıdım. Hâlihazırda bu şirket yurtdışı faaliyetlerine devam etmektedir. 

Ancak Türkiye'de olan özlem sebebiyle bizleri ülkemizde de bir şeyler yapmaya yönlendirdi. 2008 yılında Milas'ın Güllük beldesinde Kırdağ İnşaatı kurdum. Ancak Türkiye'ye döndüğümde ortamı pek bilmiyordum. En...