05 / 05 / 2024

Green Hıll ödeme planı

Green Hıll ödeme planı

Muğla-Milas Güllük'te hayata geçirdiği konut projeleri ile önemli konut üreticilerinden biri haline gelen Kırdağ İnşaat, hayata geçirdiği Green Hıll projesini 8 ay sonra teslim ediyor.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de yerinde ve gönüllü dönüşüm hızlanıyor!

Türkiye’nin büyük bir kısmı deprem riski altındaki alanlarda yaşıyor. Tehlikeyi bertaraf etmek amacıyla kentsel dönüşüm bir eylem planı ile yürütülüyor. Planın 3 ilkesi ise ‘Yerinde’, ‘gönüllü’ ve ‘hızlı’...

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Hükümet üç yıllık mali planı açıkladı!

Üç yılda 6 milyarlık tasarruf yapmayı hedefleyen hükümet, üç yıllık mali planı açıkladı. Yeni plana göre vatandaş değil devlet kemer sıkacak.

Amasya Hükümet Konağı akıllı bina sistemiyle donatıldı!

Amasya Hükümet Konağı’nın makam odası ve toplantı salonu akıllı bina sistemi ile donatıldı. Vali Çomaktekin, “Bu sistemlerin projeye dahil edilmesiyle birlikte binamızın tamamlanması planlanandan bir miktar daha fazla zaman aldı. " dedi.

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Derya Yılmaz ve Orhan Balcıoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos 'ta Başakşehir 'de kuruldu.

Green Life Projesi'nde 1 yıl ötelemeli ödeme fırsatı!

Katal İnşaat'ın son projesi Green Life'a ilginin yoğun olduğunu belirten Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, uygun kredi avantajları ile 1 yıl ötelemeli ödeme fırsatı sağladıklarını söyledi.

Hüseyin Özden Kapalıçarşı'yı 3.5 milyon TL'ye yenileyecek!

Sandal Bedesteni'ni bugünkü kirasının 7 katına 20 yıllığına alan OB Makine'nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özden, eski Kapalıçarşı'yı yeniden hayata geçireceklerini söyledi.

Çankaya'daki 30-40 yıllık yapılar hızla yenilenmeli!

Başkente değer katan konut projelerine imza atan isimler, Çankaya'daki 30-40 yıllık yıpranmış yapıların hızla yenilenmesi gerektiğini ifade ediyor. Onur Öngün, "Ankara'nın 30-40 yıllık klasik binalardan kurtulması gerekiyor" dedi.

Hıll International, IMS'yi bünyesine kattı!

Hill International, ana perakendecilere,kurumsal yatırımcılara ve uluslararası geliştiricilere yönetim ve danışmanlık hizmeti veren IMS Proje Yonetimi ve Danışmanlık şirketini bünyesine kattı.

Green Hıll ödeme planı Haberi

Green Hıll ödeme planı



Kırdağ İnşaat Güllük'te standartları yükseltti Her bir projesinde ilklere ve yeniliklere imza atmayı bir ilke haline getiren Kırdağ İnşaat, kalite konusunda oluşturduğu üst standartlarla bölgede fark yaratıyor. Projelerinde her bir detayı farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde oluşturan Kırdağ İnşaat Yönetim Kuru Başkam Behçet Kırdağ ile şirketi ve projeleri konuştuk. 


Behçet Bey, Kırdağ İnşaatı yakından tanıyabilir miyiz? 


Kırdağ İnşaat'ı ilk olarak 2004 yılında Kırdağ Sarl  markası ile İngiltere'de kurdum. New Bond Caddesi Mayfair eyaletinde birbirinden değerli çalışmalarda yaptım. Konuştuğum dil Fransızca olduğu için 2005 yılı başmda şirketi Fransa'ya taşıdım. Hâlihazırda bu şirket yurtdışı faaliyetlerine devam etmektedir. 

Ancak Türkiye'de olan özlem sebebiyle bizleri ülkemizde de bir şeyler yapmaya yönlendirdi. 2008 yılında Milas'ın Güllük beldesinde Kırdağ İnşaatı kurdum. Ancak Türkiye'ye döndüğümde ortamı pek bilmiyordum. En...