27 / 04 / 2024

Green Park Sitesi ulaşım

Green Park Sitesi ulaşım

Sakarya Karasu’da Sivişoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Green Park Sitesi'nde 57 bin 500 liraya 1 oda 1 salon konut seçenekleri...

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Medet Ataş ve Yılmaz Orhan ortaklığında kuruldu.

Ankara'da 17 adet 2+1, 3+1 ve 4+1 konut ile 1 iş yeri satılıyor! Ev ve iş yeri alacaklara fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Güney Park Sitesi'nde yer alan 17 adet konut ile 1 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

Acıbadem Tibaş Park sitesi sakinlerinden kaçak inşaat isyanı! 

Tibaş Parkı gönüllüleri bugün düzenledikleri basın açıklamasında, "Park ve Kültür Merkezi; bağışlanma ve imar koşuluna uygun bir şekilde yeniden yapılarak Acıbadem halkının kullanımına açılmalıdır" dedi...

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

Lens Yapı projelerini Arap yatırımcılara sundu!

TURAB Fuarcılık tarafından 6-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Pendik’te The Green Park Hotel Pendik & Convention Center’da gerçekleştirilen 4. Türk-Arap Yapı Fuarı'na Lens Yapı katıldı.

Piraziz Green Park Evleri'nde 375 bin TL'ye!

Giresun Piraziz'de hayata geçirilen Piraziz Green Park Evleri denize 100 metre uzaklıkta bulunuyor. Fiyatların 375 bin TL'den başladığı projede teslimler 2 yıl içinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de imar çalıştayı düzenlendi!

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşen imar çalıştayında köy mimari tipolojisi analizi, Otopark İlke ve Esasları konuları ele alındı

İnşaat sektörü yüzde 6, Peli Parguet yüzde 25 büyüdü!

Peli Parquet’nin 2008’den bu yana düzenli olarak organize ettiği bayi toplantısı 7-10 Aralık tarihleri arasında Pendik Green Park Oteli’nde gerçekleşti. İnşaat sektöründeki son durumu ve 2016 yılının değerlendirmesini yapan Peli Parguet 2017 yılı kampanyaları ve hedeflerini açıkladı.

Green Park Evleri güncel daire fiyatları 2016!

Ankara Eryaman'da Ünsal Group tarafından hayata geçirilen Green Park Evleri'nde satışlar devam ediyor. Daire fiyatları 250 bin Tl'den başlıyor...

Green Park Sitesi ulaşım Haberi

Green Park Sitesi ulaşım

Sakarya Karasu’da sayısız konut projesi  yapan Sivişoğlu İnşaat Green Park Sitesi ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor.


Yüzme havuzu ,çocuklar için  oyun alanlarının yanı sıra kafeterya , fitness salonu , yürüyüş parkurları özel peyzaj alanları ile tatilin keyfini doyasıya yaşayacağınız proje denize 200 metre mesafede bulunuyor.

Isı yalıtımı, 1.sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılan projede, yaz-kış güvenlik personeli,kapalı devre kamera sistemi ile huzurlu bir tatil geçirmeniz sağlanıyor.


Hemen  teslim 1+1  2+1 ve 2 + 1 – 3 + 1 dubleks daire tiplerinin olduğu projede sınırlı sayıdaki dairelerin fiyatları 57 500tl den başliyor. 

Banka kredisine uygun olan konutlarda farklı ödeme koşulları da sağlanabiliyor.


İstanbul’a 180 km mesafede olan Karasu yapımı devam eden Karadeniz Sahil Yolu Projesi, Liman Projesi ve Üniversite ile yatırımın gözdesi olmaya...