28 / 04 / 2024

GRI Türkiye Konferansı

GRI Türkiye Konferansı

Tuğra Gönden: "13-14 Ocak tarihleri arasında düzenlenen GRI Türkiye Konferansı’nın en ilginç tarafı açılış panelinde konuşan çoğu yabancı yatırımcının, “Türkiye’ye güvenip inanılması gerektiği” şeklinde bir tutum sergilemeleri oldu" dedi

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Türkiye'de yatırımlarını artıran TECNO Merakla beklenen yeni telefon POVA 4 & POVA 4 Pro'yu Meteor Gri, Lava Turuncu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sundu.

FATF Türkiye’yi gri listede bıraktı! Çok büyük itibar kaybı

Mali Eylem Görev Gücü – The Financial Action Task Force (FATF), ‘Türkiye’yi kara para aklamak ve terörün finansmanı ile mücadelede yetersiz gösterilen çabalar nedeniyle’ ‘gri listede’ bırakma kararı aldı.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Türkiye'de 3 bin 108 afet konutu inşa ediliyor!

Asya Afet Azaltma Konferansı'nda konuşan İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, ''Türkiye'de 2018 ve 2019'da tamamlanan afet konutu sayısı 2 bin 640, inşaatı devam eden konut sayısı ise 3 bin 108'dir'' dedi.

Türkiye’nin çimento ihracatı 600 milyon doları aştı!

Son yıllarda çimento üretiminde dünyanın merkezlerinden biri haline gelerek çimento ihracatını 600 milyon dolara çıkaran Türkiye, dünya çimento endüstrisinin en önemli etkinliklerinden olan INTERCEM Konferansı'na ev sahipliği yapacak.

Türkiye uluslararası inşaat sektöründe marka oldu!

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği 2018 yılı Sonbahar Konferansı ve Genel Kurulu, Türkiye’de gerçekleşti. Müteahhitler Çeşme’de ‘finansmanı’ konuştu..

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

Konut satışlarındaki rekor Türkiye ekonomisinin göstergesi!

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Konferans Salonunda düzenlenen "DEİK ve Dış Ticaretin Önemi" konulu konferansa katılan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Türkiye ekonomisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Araplar Türkiye'de gayrimenkul yatırımına güveniyor!

Bahreyn'de bu yıl 24'üncüsü düzenlenen İslami Bankacılık Konferansı sırasında  Jarrar Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Türkiye ile Bahreyn arasında çok güçlü bağ olduğunu ifade etti.

GRI Türkiye Konferansı Haberi

GRI Türkiye Konferansı


Global Real Estate Institute’in (GRI) 13-14 Ocak tarihleri arasında düzenlediği 6’ıncı GRI Türkiye Konferansı’nda sektörün ileri gelenleri İstanbul’da bir araya geldi. 200’ün üzerinde üst düzey yöneticiyi buluşturan konferansta, Türkiye dışında  ABD, Avrupa ve Orta Doğu gibi dünyanın farklı bölgelerinden pek çok yabancı yatırımcı, gayrimenkul geliştiricisi ve yatırım fonlarının üst düzey temsilcisi 1 buçuk gün süren oturumlara katıldı. 

Sektörün en önemli sorunları arasında sayılan 15’in üzerinde başlık tartışıldı. “Kurumsal yatırımcılar; Türkiye’nin zamanı geldi mi?”, “Yabancı yatırımcılar; Türkiye de kimler kalıcı olacak?” ve “Türkiye de konut; yeni gözde bölgeler nerede?” gibi konu başlıklarının tartışıldığı oturumlarda, konut, ofis, perakende, lojistik ve otel gibi gayrimenkul sektörünün tüm kategorileri tartışılırken sektörü topyekûn etkileyen kentsel dönüşüm, sürdürebilirlik, kurumsal yatırımcıların Türkiye’ye bakış açıları gibi yeni gelişmeler ve...