25 / 07 / 2024

Grill Polonez Restaurant

Grill Polonez Restaurant

Mimar Görkem Volkan öncülüğünde MDArch tarafından Ataşehir’de tasarlanan Grill Polonez Restaurant, iç mekandaki renk seçimleri, hareketli dokusu ve yabancılık hissinden uzak, sıcak atmosferiyle samimi ve natürel bir tasarım anlayışı sergiliyor.

Tefal EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Tefal, son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer konusunda büyük bir adım attı. EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ı üreten Tefal’in bu ürünü kaç liradan satışa çıkardığı merak konusu oldu.

Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi ne kadara satılıyor? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler hem tost hemde ızgara makinesi olarak kullanılan Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi'ni sizler için araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Migros’ta kahvaltılıklarda büyük indirim günleri başladı! 14 Mart 2023 Fiyat Listesi

Kahvaltılık ürünlere büyük indirim kampanyası başlatan markette Pınar Süzme Peynir 500 gram 66,90’dan 46,90 TL’ye, Polonez Çemeni Sıyrılmış Pastırma 110 gramlık paket 170 TL’den 120 TL’ye düştü. İşte 14 Mart 2023 Fiyat Listesi…

Gratis'te indirim tufanı devam ediyor! Tefal Tost Makinesi'ndeki indirimi kaçıran üzülür! 12 Mart 2023 fiyat listesi

Tost makinesi alacaklar Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi Gratis'te indirimle satışa sunuldu. Peki Tefal tost makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

Gratis'te Tefal Tost Makinesine tam 3 bin 250 TL indirim! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi, sahip olduğu aliminyum döküm plakalar ve 3 farklı ısı ayarı sayesinde hem tost hemde çeşitli ızgara türleri yapımında kullanılıyor.

Tefal’in az yağla çıtır çıtır kızartan fritözü kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Et, balık, patates kızartmasını az yağ miktarıyla pişiren ve sağlıklı öğünler sunan fritözler, son dönemde en popüler mutfak pişirme gereçlerinin başında geliyor.  Tüketicinin çok tercih ettiği markalardan Tefal’in çıkardığı Easy Fry & Grill Az Yağlı Fritöz,  yiyecekleri çıtır çıtır ve çok daha hızl

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Numan Ünvan tarafından kuruldu.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Almanya'daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü iç mimari projeler hayata geçiren Designist, Berlin’de tasarladıkları Beef Grill Club zincirine bir yenisini daha ekledi. 

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Demir ve Mustafa Duhan Demir tarafından kuruldu.

Altunizade'deki meşhur Mabeyin kapandı!

Gaziantep mutfağını temsil eden birçok restoran var. Ancak bir tanesi var ki hepsinden eski. İstanbul Altunizade'deki Mabeyin Restaurant'tan bahsediyoruz. Mabeyin kısa süre önce sessiz sedasız kapandı. Mekanın mülkiyeti kendilerine ait olduğu için henüz boşaltılmamış...

Grill Polonez Restaurant Haberi

Grill Polonez Restaurant

İstanbul Ataşehir’de Palladium Tower Ofis binasının giriş katında, dış mekanla ilişkili olarak konumlandırılan ve iç mimari tasarımı MDArch imzasını taşıyan Grill Polonez Restaurant, yeni ve pürüzsüz görünümlü bir mekan olmak yerine, eski, tanıdık ve samimi hisler verecek bir atmosfer olarak biçimlendirilmiş. Misafirlerini konforlu ve ferah atmosferde ağırlayan restoran doğal malzemelerle ve natürel bir tasarım anlayışıyla kurgulanmış.


1200 metrekarelik bir alana konumlandırılan Grill Polonez Restaurant; et reyonu ve restoran ile açık ve yarı açık terasları bünyesinde barındırıyor. Kullanıcı memnuniyetinin ön planda tutulduğu projede, iç mekan kurgusu ve yerleşim, mekan içi ferahlığı devam ettirecek şekilde tasarlanırken, oturma bölümleri farklı yaşlardaki kullanıcı gruplarına hitap edecek şekilde aynı tasarıma sahip farklı birimlerle düzenlenmiş. Bu sayede bu geniş mekan, kişi ve gruplarca daha kolay benimsenebilecek...