02 / 05 / 2024

GROHE banyo ve mutfaklar

GROHE banyo ve mutfaklar

Banyo ve mutfak tasarımında kendini mükemmeliyete adayan GROHE, hem tüketiciler hem de uzmanlar tarafından takdir edilen ilham verici ürünleriyle 4 farklı organizasyondan toplam 9 ödülle döndü.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

ŞOK’ta Cif banyo ve mutfak spreyi 29,50 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye, çaydanlık takımı 399 TL’ye düştü!

ŞOK Market, hafta sonuna özel pek çok üründe indirime gitti. Bu doğrultuda, Cif banyo ve mutfak spreyi 29,50 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye, çaydanlık takımı 399 TL’ye düştü. İşte 2 Temmuz Pazar ŞOK fiyat listesi...

A101’de Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü!

A101, 30 Haziran’a özel pek çok üründe indirime gitti. Buna göre, Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 30 Haziran Cuma...

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Arsimo mutfak ve banyo ürünlerinde inanılmaz fırsat. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Birbirinden ilginç ve kaliteli mutfak ürünleri ile banyo gereçleri Arsimo’da süper indirimli olarak tüketiciye sunuluyor. Türkiye’nin yerli markası Arsimo portföyünde mutfak ürünleri, banyo gereçleri ve evcil hayvanlara yönelik ürünleri bulunduruyor. İşte kaçırılmayacak fıstatlar

Chakra’dan 1 alana 1 hediye ve yüzde 40 indirim! İşte Chakra’nın 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Banyo ve yatak odası gibi özel yaşam alanlarınızın havasını değiştirmenize yardımcı olan Chakra’da seçili ürünlerde 1 alana 1 hediye kampanyası başladı. İşte kampanyalı fiyatlar

Mudo’dan online alışverişlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatları! İşte 8 Eylül 2022 fiyatları

Mudo’da banyo ve ev tekstilinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başladı. İşte Mudo'nun 8 Eylül 2022 tarihli fiyatları!

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  Berna    Akkaya tarafından kuruldu.

Hm Mutfak Banyo Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Mutfak Banyo Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Baturhan Sözüer ve Mustafa Özcan ortaklığında kuruldu.

Dairedeki tadilat işleriyle yönetici ilgilenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '4 katlı 8 daireli apartmanın 1’inci katında oturuyorum. Banyo ve tuvalet tavanının bazı kısımlarından su akıyor. Nereden geldiği bulunamadı. Üst komşum konuyla ilgilendi ama ondan kaynaklı olmadığını söyledi. Yöneticinin mi ilgilenmesi gerekiyor?' sorusunu yanıtladı.

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

GROHE banyo ve mutfaklar Haberi

GROHE banyo ve mutfaklar

Sofistike tasarımıyla dünyanın dört bir yanındaki tasarım meraklılarını cezbeden GROHE ürünleri, küresel düzeyde en ünlü ödülleri toplamaya devam ediyor. GROHE, son yıllarda kazandığı 230’un üzerinde ödülden oluşan geniş koleksiyonunu, bu yıl içerisinde Red Dot Tasarım Ödülü, iF Ürün Tasarım Ödülü, Yeşil İyi Tasarımlar Ödülleri ve İkonik Ödüller: İç Mekanlarda İnovasyon organizasyonlarından elde ettiği 9 ödül ile daha da zenginleştirdi. GROHE’ye başarıyı getiren Bluetooth Aquatunes hoparlör, Grohterm 800 termostatik batarya, Rainshower® F-Series 40" AQUASYMPHONY tepe duşu ve Essence batarya serisi gibi ürünler, markanın temel değerlerinden biri olan kusursuz tasarım odağını vurguluyor. Bu felsefe, tüm banyo ve mutfak dekorlarına farklı bir tarz hissi kazandıran eşsiz ürünler yaratılmasında önemli rol oynuyor.


Red Dot Tasarım Ödülü: GROHE’ye iki ödül birden

Bu yılın Red Dot Tasarım...