10 / 05 / 2024

GROHE karı

GROHE karı

Sürdürülebilir büyüme stratejisini 2013 yılının ilk yarısında da başarıyla gerçekleştiren GROHE Grubu’nun satışları 2012 yılının ilk yarısına göre yüzde 5 artarken FAVÖK ise yüzde 6 yükseldi...

GROHE ile evinizdeki su baskınlarına karşı gardınızı alın!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

GROHE Light ve GROHE Zero ile saf suyun tadını çıkarın!

Su, hayatın kaynağı. Ancak içmeye, yemek pişirmeye ve yıkanmaya uygun, dolayısıyla insan sağlığına yararlı olan su, sadece saf sudur. Küresel sıhhi tesisat ürünleri markası GROHE, bu bilinçle içme suyu hijyenine büyük önem veriyor.

GROHE Group’un satışları üçüncü çeyreğin sonu itibariyle 1 milyar Euro’yu aştı!

GROHE Group ’un düzeltilmiş faiz, amortisman ve vergi öncesi karı (FAVÖK) yüzde 4 ’ün üzerinde artarak 204 milyon Euro’ya ulaştı. FAVÖK marjı da %19’a ulaştı.

GROHE 2013 yılının ilk yarısında satışlarını ve karını artırdı!

Sürdürülebilir büyüme stratejisini 2013 yılının ilk yarısında da başarıyla gerçekleştiren GROHE Grubu’nun satışları 2012 yılının ilk yarısına göre yüzde 5 artarken FAVÖK ise yüzde 6 yükseldi...

Grohe’nin yeni tasarımı ile güvenlik ve konfor bir arada!

GROHE Grohtherm 1000 Cosmopolitan termostatik batarya, minimalist tasarımıyla estetik, teknolojisi ile çok kısa sürede sıcak su sağlayan ve haşlanmalara karşı güvenlik sistemi ile konfor ve güvenliği bir arada sunuyor

Grohe yeni tasarımı ile banyo ve mutfak beklentilerine karşılık veriyor!

 GROHE, Eurosmart Cosmopolitan Serisi'nde modern ve minimalist tarzları başarılı bir şekilde bir araya getirerek banyo ve mutfakların beklentilerine yanıt veriyor.

Vakıflar İstanbul'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Beyoğlu'nda kat karşılığı inşaat yaptıracak

Kentsel dönüşüme karşı protesto!

Direnİstanbul aktivistleri dün kentsel dönüşüme karşı Taksim'den Beyoğlu Belediyesi önüne yürüdü

Samsun'da kat karşılığı inşaat yapılacak!

Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Samsun'da kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale düzenleyecek

Ankara'da kat karşılığı inşaat yapılacak!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Etimesgut Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale düzenleyecek

Amasya'da kat karşılığı inşaat yapılacak!

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Amasya Merkez Şamlar Bahçeleriçi'nde kat karşılığı inşaat yaptırılacak

Manisa'da kat karşılığı konut inşaatı yapılacak!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Manisa Turgutlu'da kat karşılığı konut inşaatı işi yaptırmak üzere ihale düzenleyecek

GROHE karı Haberi

GROHE karı

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE, büyüme stratejisini 2013 yılının ilk yarısında da başarıyla uygulamaya devam etti. GROHE Group’un satışları, zorlu pazar koşullarına rağmen % 5  yükselerek, 2012 yılının ilk yarısındaki 695 milyon Euro’dan bu yılın ilk yarısındaki  730 milyon Euro’ya ulaştı. Temmuz 2011’de gruba tam olarak konsolide edilen Çin merkezli iştiraki Joyou hariç, satışlar % 6 artarak 566 milyon Euro’ya ulaştı. Bu rakam 2012 yılının ilk yarısında 536 milyon Euro olarak gerçekleşmişti.


“Uluslararası büyüme stratejimize paralel olarak tüm bölgelerdeki satışlarımızı artırdık,” diyen GROHE CEO’su David Haines, “Satışlardaki bu pozitif eğilim büyük ölçüde, üst düzey Alman Malı ürün yelpazemizde elde ettiğimiz başarı sayesinde mümkün oldu,” şeklinde konuştu.


Raporlama döneminde, işletme karı da % 6  düzeyinde artış kaydetti. Grup genelinde GROHE,...