25 / 07 / 2024

Grundig 2016 planları

Grundig 2016 planları

Ev elektroniğinin tüm kategorilerinde ürün sunan tek Avrupalı marka unvanıyla fuara katılan Grundig’in, gelecek 5 yılda Arçelik’teki uluslararası satışların yüzde 20’sini temsil etmesi hedefleniyor.

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Gayrimenkul sektörünün önde gelenleri 2016'yı değerlendirdi!

“Gayrimenkul” temalı düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, sektörün önde gelen üç ismi “zorlu yıl” 2016’yı değerlendirdi, 2017 ve gelecek hedeflerini anlattı. Piyasanın önünü açacak formüller, iş planları ve projeler anlatıldı, sorunlar tartışıldı.

Büyükçekmece Mimarsinan Mahallesi'nin imar planlarına onay!

İBB Meclisi'nde 2016 yılının son meclis kararı Büyükçekmece'nin Mimarsinan Mahallesi sakinlerine yılın son müjdesi oldu. Mahallenin 1/1000'lik planları İBB Meclisi'nde de kabul edildi.

Ncadde Hayat fiyat listesi 2016!

Ncadde Hayat projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Ncadde Hayat fiyat listesi 2016 daire alanlarına ve kat planlarına göre farklılık gösteriyor.

Grundig, büyümede hedef yükseltti!

Arçelik bünyesindeki Alman marka Grundig, büyümede hedef yükseltti. IFA 2016’da yeni ürün gamını sergileyen marka, Türkiye ve Avrupa’yla ilgili de büyüme hedeflerini paylaştı.

Taşkın yönetim planları yönetmeliği 2016!

Taşkın yönetim planlarının hazırlanması, uygulanması ve izlenmesi hakkında yönetmelik 12 Mayıs 2016 tarihinde 29710 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte taşkın yönetim planları yönetmeliği metni..

Hilti, 2016 hedeflerini renkli bir etkinlikle çalışanlarına açıkladı!

Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi

Sinpaş GYO basın toplantısı 12 Şubat'ta!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer’in katılımıyla hem 2015 yılını değerlendirmek hem de 2016 planlarını paylaşmak üzere 12 Şubat tarihinde basın toplantısı düzenlenecek.

Avan proje ücreti 2016!

Avan projede, yapının vaziyet planı, kat planları, çatı planı, kesitler ve görünüşlere de yer veriliyor. Avan projenin tasdik edilmesi için belediye imar birimine belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, avan proje tasdik ücreti 2016 ne kadar?

Aziz Torun, GYODER 2016 planlarını açıkladı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2015 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2016 yılı planlamasını içeren bir yazı yayınladı. İşte yazının devamı..

İnşaat sektörü 2016'da istihdam artışında öne çıkacak!

Asgari ücrette öngörülen yüzde 30'luk artış şirketlerin istihdam planlarını etkilemedi. Poyraz Danışmanlık'ın ücret araştırmasına göre de 2016'da, istihdam artışında öne çıkacak sektörlerin başında, inşaat geliyor.

Seyran Şehir daire planları!

Seyran Şehir Kayaşehir'de teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyan projede metrekare birim fiyatı 3 bin 100 TL'den başlıyor. İşte Seyran Şehir daire planları...

Cebeci Stadı'nın yerine yurt inşa edilecek!

Büyükşehir'in 2016 planlarını anlatan Başkan Gökçek Eryaman'a da 15 bin kişilik yeni bir stat yapılacağını müjdeledi. Gökçek ayrıca Cebeci Stadı'nın yerine de yurt inşa edileceğini söyledi

Grundig 2016 planları Haberi

Grundig 2016 planları

Almanya başta olmak üzere mutfak eşyalarında modayı belirleyen Kuzey Avrupa tarzı tasarımı ve enerji verimliliği ile lüks sınıftaki konumunu güçlendiren Grundig, geleceğin mutfak ürünleri teknolojisini Milano'daki fuarda tanıttı. Arçelik'in üst segment markası olan Grundig, 17 Nisan'a kadar açık olacak dünyanın en prestijli tasarım, mobilya ve mutfak fuarı Eurocucina'da, ev elektroniğinin tüm kategorilerinde ürün sunan tek Avrupalı marka unvanıyla yer alıyor. Ar-Ge'si süren yeni nesil prototiplerini de sergileyen Grundig'e ziyaretçilerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Firmanın fuar alanındaki 800 metrekarelik standını ise dünyaca ünlü İspanyol mimar Patricia Urquiola tasarladı.


BEŞ YILA ULUSLARARASI SATIŞLARDAN %20 PAY


65'i aşkın ülkede hedef kitlelerine ulaştıklarını hatırlatan Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, mutfak eşyasında tüketicinin beğenisini kazanmak için tasarımın şart olduğunun altını çizdi. Grundig markasını, global hedefler için...