11 / 05 / 2024

Grundig Buzdolabı

Grundig Buzdolabı

Mutfakların vazgeçilmezi buzdolapları, yeni teknolojik gelişimlerin takipçisi olarak en üstün özelliklerle donatılmaya devam ediyor. Grundig buzdolaplarının tüm modelleri ve Mart 2022 fiyat listesini sizler için derledik…

Grundig GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

70 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Grundig, beyaz eşya sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Grundig, son olarak ürettiği ve son teknolojik özelliklerle donattığı GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabıyla büyük ses getirdi.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Grundig, merakla beklenen GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nı piyasaya sürdü. Son teknolojik ürünlerle donattığı buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaşan Grundig, aynı zamanda buzdolabının fiyatını da açıkladı.

Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla Hepsiburada’da satışa çıktı!

Hepsiburada, buzdolabı almak isteyenler için Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı’nı peşin fiyatına 6 taksit ve alışveriş kredisi avantajlarıyla satışa çıkardı. Aynı zamanda, buzdolanın teknik özellikleri ve diğer detayları da paylaşıldı.

Grundig Grne 4653 Buzdolabı, MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nı 9 taksit imkânıyla satışa sundu. Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Mediamarkt, ücretsiz kargo ve 7/24 müşteri desteği olduğunu da duyurdu.

Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazalarından Teknosa, buzdolabı almak isteyen müşterilerine güzel bir kampanya haberini duyurdu. Teknosa, Grundig buzdolabı alana Grundig tost makinesi hediye edeceğini paylaştı.

Teknosa'dan Grundig kampanyası! İkili alımda kahve makinesi hediye! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anneler Günü'ne özel bir fırsat daha geldi. Dev teknoloji mağazası, Grundig marka iki beyaz eşyayı birlikte alanlara Türk kahve makinesi hediye ediyor. Peki, Teknosa'da Grundig Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı Yeni nesil teknolojinin kullanıldığı Grundig buzdolapları Şubat ayına özel fiyatları ile kaşınızda Peki Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı 11 bin TL! Vestel buzdolabı avantajlı fiyatıyla sizi bekliyor! 28 Ocak 2023...

Vestel’in piyasaya sürdüğü Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı cazip özellikleri ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadar, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam size göre. Altus marka buzdolabı  fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

VESTEL Statik Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam szie göre. Vestel marka buzdolabı fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki VESTEL Statik Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen insanlar en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte tam da bu noktada, Bosch Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?25 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Grundig Buzdolabı Haberi

Grundig Buzdolabı

Kullanıcılar tarafından rağbet gören Grundig markası, üretimini yaptığı kategorilerde en yüksek kalite ve dayanıklılık anlayışı ile dikkat çekiyor. Televizyondan beyaz eşyaya birçok kategoride geniş ürün yelpazesine sahip Grundig, buzdolapları konusunda da oldukça iddialı.

Eski dönemlerden beri en çok ihtiyaç duyulan ve kullanılan beyaz eşyalardan buzdolapları, günlük yaşamda büyük ölçüde hayat kolaylaştırıcı ürünlerin başında geliyor. Kapasite, genişlik ve en son teknolojik yenilikleri ile kullanıcılarından tam not alan Grundig buzdolapları, enerji tüketimi ile çevreye duyarlı olmasıyla da biliniyor.

Yiyeceklerin tazeliği konusunda en yüksek performans ile geliştirilen buzdolapları ile Grundig markası, bütçe dostu ve dayanıklılıkları ile almayı düşünen kullanıcılar için geniş model seçenekleri sunuyor.

Tüm İhtiyaçları Karşılayan Grundig Buzdolapları ve Mart 2022 Fiyat Listesi

1. GFNE 7100- Çekmeceli Derin Dondurucu- 6.199,00 TL

Enerji Sınıfı : F

Ürün...