07 / 07 / 2024

gs adası mehmet koçarslan

gs adası mehmet koçarslan

G.Saray Kulübü'nün Ada'yı sosyal tesis yapma kararına tepki gösteren işletmeci Koçarslan, "Elimde kesinleşmiş bir mahkeme kararı var" dedi. Koçarslan, "Özbek söz verdiği için böyle bir Genel Kurul yaptı" diye konuştu.

Kuşadası'nda inşaat işçisi 5'inci kattan düştü!

Aydın Kuşadası'nda bir inşaatta çalışan Mehmet Küpçü (41) 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı!

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası ile ilgili flaş açıklama!

Galatasaray Adası'nın son işletmecisi Mehmet Koçarslan, "Özbek, hem adayı yıktırdı hem de üyelere açılmasına müsaade etmedi. Şunu anlıyorum ki kamulaştırılacak iddiası doğru” dedi.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası’nın işletmecisi Mehmet Koçarslan‘dan ilk açıklama geldi. Koçarslan yaptığı açıklamada “Şirketimiz taşınmazın işletmecisi olup işletme sözleşmesi devam etmektedir. Bu nedenle şirketimizden işgalci diye söz edilemez” dedi.

Balıkesir'deki Paşalimanı Adası'nın 5 sorunu mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Paşalimanı Adası'nın sağlık, eğitim, ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Aydın Kuşadası'nda kiralar arttı!

Aydın Kuşadası'nda inşaat sektörü her geçen gün büyürken, daire satış fiyatları ve kiraları da yükseliyor. Emlak Danışmanı Mehmet Çatal, inşaat sektöründe, turizme bağlı olarak bir düşüş yaşanmadığını bildirdi.

Avşa Adası Karadut Plajı yapılaşma sorunu TBMM'de!

Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Avşa Adası'nda 3652 sayılı Kanun kapsamında yıkılan yapılara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tüm sorularını, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya iletti..

TOKİ'den Kuşadası'na yeni konut projesi!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, TOKİ tarafından Kuşadası'nda konut projesi yapılacağını söyledi. Erdem, Kuşadası'nda başlanacak TOKİ projesine başvurmak isteyen emekli vatandaşlardan dernek adı altında para talep edildiğini söyledi.

Kuşadası'na TOKİ müjdesi!

AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem'in Kuşadası'nda partililerle bir araya geldiği toplantıda Kuşadası'nın sorunları ve başkanlık sistemi konuşuldu. Erdem, Kuşadalılara TOKİ müjdesi verdi.

Sedef Adası Birgen kardeşlere dededen miras kaldı!

CLUB Catamaran'ın sahibi Mehmet Birgen ve kardeşi Esra Birgen, İstanbul'a vapurla sadece bir saat uzaklıkta bulunan Sedef Adası'nın sahibi... Ada, iki kardeşe büyük dedeleri Fethi Ahmet Paşa'dan kalmış....

Mehmet Üstündağ Terekesi'nden satılık ev ve arsa!

Mehmet Üstünkaya Terekesi Tasfiye Memurluğu; Sarıyer ilçesindeki ahşap evi ve arsayı satıyor. Alıcı adayları tekliflerini en geç 20 Aralık 2010 Pazartesi günü, saat 17.00'a kadar Tereke Tasfiye Memuru Avukat İbrahim Bülbül'e teslim etmeleri gerekiyor

Mehmet Süleyman Enveri Akalın, Lame İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.yi kurdu!

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Süleyman Enveri Akalın, Başkan Yardımcısı olarak Hilmi Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Haydar Ayhan görev yapıyor

Mehmet Nane: Perakendeciler ekonominin lokomotifi!

Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) Başkanı Mehmet Nane, Türkiye'de perakende sektörünün büyük bir ivme kazandığını söyledi

gs adası mehmet koçarslan Haberi

gs adası mehmet koçarslan

Sarı-Kırmızılı kulüpte yapılan olağanüstü genel kurul kararı ile Ada'nın işletmeci Mehmet Koçarslan'dan alınıp sosyal tesis olması kararı ortalığı karıştırdı. Galatasaray Yönetimi 30 Kasım'da bitecek sözleşme sonrası Ada'yı tesis olarak işletmeye hazırlanırken tesisleri 9 yıldan beri işleten Koçarslan 14 milyon 760 bin dolarlık yatırımları olduğunu ifade ederek yanlış bir karar alındığını öne sürdü. Koçaslan, "Ada'yı 2006'da Özhan Canaydın'ın teklifi üzerine devraldık. Hiçbir ihale yapılmadı. Her yıl ciddi bir bakım gerektiriyor. Bu yönetim tarafından yapılması gerekirken bize yüklendi. Kışın 8 ay burada zarar ediyoruz. Burası yazlık bir mekan şu anda 220 yazın ise 450 eleman çalışıyor. 14 milyon 760 bin dolar yatırımımız var. Galatasaray buradaki çalışanların maaşlarını nasıl öder. Benim elimde kesinleşmiş mahkeme kararı var" diye konuştu.


HEM BENİ HEM DE GALATASARAY'I...