04 / 05 / 2024

GT

GT

Alman otomotiv devi Audi’nin 2018 yılından bu yana ürettiği üst orta sınıf elektrikli lüks modeli e-tron GT’nin fiyat listesi açıklandı. İşte, Audi e-tron GT’nin 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Elkılıç tarafından kuruldu.

Binaların tahliye edilmeden güçlendirilmesine imkan sağlayan yerli deprem sönümleyici geliştirildi!

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) akademisyenleri mevcut binaların hızlı, ekonomik ve güvenli şekilde güçlendirilmesine imkan verecek yerli sismik sönümleyici geliştirdi. 

Peugeot 508 ne kadar? 508 GT Selection kaç TL? Peugeot 508 özellikleri neler?

Peugeot 508'in mayıs ayı fiyatları belli oldu. Peki, Peugeot 508 ne kadar? Peugeot 508 özellikleri neler? Peugeot 508 ne kadar? 508 GT Selection kaç TL? İşte detaylar...

BMW'nin en prestijli modeli sizi bekliyor! Zarif tasarımı ile BMW 8 Mayıs zammı ne kadar oldu?

BMW 8 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir otomobil serisidir. Bu serinin amacı, yüksek performans, zarif tasarım ve lüks özellikleri bir araya getirmektir. 8 Serisi, BMW'nin en üst düzey GT (Grand Tourer) otomobillerinden biridir ve sürüş keyfi ile lüksü birleştirir.

POCO X4 GT için MIUI 14 müjdesi!

POCO X4 GT kullanıcıları için, Xiaomi şirketi MIUI 14 arayüzü güncellemesini yayınlamaya başladı. İşte güncelleme hakkında detaylar!

Audi e-tron GT quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi e-tron GT quattro hakkında her şey…

Audi e-tron GT quattro'nun Mart ayı fiyatı belli oldu. Peki 2023 model Audi e-tron GT quattro almak isteyenlerin ödemesi gereken tutar ne kadar? İşte Audi e-tron GT quattro 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Audi RS e-tron GT'nin fiyatı aynı kaldı! İşte Audi RS e-tron GT'nin 27 Mart 2023 fiyat listesi

2023 model Audi RS e-tron GT'nin Mart 2023 fiyatı belli oldu.  Peki Sıfır km'de bir Audi RS e-tron GT'nin fiyatı kaç TL oldu?  İşte Audi RS e-tron GT'nin 27 Mart 2023 fiyat listesi...

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

Satın alabileceğiniz en hızlı şarj olan akıllı cep telefonu: Realme GT 3! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

RealMe GT 3, dokuz buçuk dakika içinde en dipten zirveye tam olarak şarj edebilir. Peki, bu cihaz ne kadar? Fiyatları ne kadar olacak? İşte 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Audi RS e-tron GT'ye de zam geldi! İşte Audi RS e-tron GT'nin 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model Audi RS e-tron GT'nin Şubat ayı fiyat listesi açıklandı. Peki Audi RS e-tron GT'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi RS e-tron GT'nin 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Audi e-tron GT quattro'nun fiyatları ne durumda? İşte Audi e-tron GT quattro'nun 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model Audi e-tron GT quattro'nun Şubat ayı fiyat listesi belli oldu. Peki sıfır km Audi e-tron GT quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi e-tron GT quattro'nun 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Realme GT Neo 5 Lite özellikleri ortaya çıktı! 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bu ayın başlarında Realme, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve 240 W hızlı şarj ile GT Neo 5'i duyurdu. Çin'den gelen haberlere göre şirket, Realme GT Neo 5 SE veya Realme GT Neo 5 Lite isimli biraz daha düşük özelliklere sahip bir telefon üzerinde çalışıyor.

Porsche tutkunları baksın! Porsche Cayenne fiyatı ne kadar? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi…

Porsche Yeni Cayenne Turbo GT. fiyatı belli oldu. İşte aracın özellikleri ve 15 Şubat 2023 fiyat listesi…

GT Haberi

GT

Dinamik yol tutuşun estetiğine odaklanan Audi e-tron GT, iç mekanda en yüksek kaliteyle birlikte bol miktarda günlük kullanılabilirlik sunuyor.

Öncü tasarımıyla Audi e-tron GT, elektrikli mobilite, benzersiz Audi DNA’sı, akıllı termal yönetimi sayesinde, hızlanma süreci güç ve performansta neredeyse hiç azalma olmaksızın birçok kez tekrarlanabiliyor.

Audi tasarımcıları tamamen deri içermeyen bir iç mekan geliştirirken, e-tron GT’nin bir koltuk döşemesi için yaklaşık 120 PET şişe geri dönüştürüldü.

Aerodinamik olarak optimize edilmiş şekiller, işlevsel ayrıntılar haline gelirken, Audi e-tron GT lazer ışığına sahip isteğe bağlı Matrix LED farlarla ilerici tasarımını yansıtıyor.

Audi e-tron GT’nin alt gövdesine entegre edilmiş 800 voltluk lityum iyon pil, hem şarj olurken hem de sürüş sırasında son derece yüksek performans sunuyor.

Peki Audi e-tron GT’nin teknik özellikleri neler? İşte, Audi e-tron...