06 / 05 / 2024

Gül Düğün Salonu kiralık

Gül Düğün Salonu kiralık

Bağcılar Belediye Başkanlığı, lokanta düğün salonu ve toplantı salonu olarak kullanılan Gül Salonu'nu kiraya çıkıyor. Aylık 25 bin TL'den kiralanacak olan salonun ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Tapu tahsis belgeleri tapu senedine nasıl dönüştürülür?

Tapu tahsis belgesi; imar planı yapılacak kamu arazisi üzerinde gecekondu sahibi olan şahıslara verilir. Peki, Tapu tahsis belgeleri tapu senedine nasıl dönüştürülür? İşte detaylar..

Kentsel dönüşümde kritik detay: Ödeme gücü olmayan dar gelirlilerin konutlarına devlet ortak olacak! 

Kentsel dönüşüm yasasında yapılan düzenlemeye göre; dönüşüm için 'ödeme gücü olmayan dar gelirli ve yoksul kişilerin evlerine devlet 'paylı mülkiyet esaslarına göre' ortak olabilecek. Peki bu sistem nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Şehirler nasıl dönüşmeli?

Şehir-Bölge Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş, kentsel dönüşüm ve depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Peki şehirler nasıl dönüşmeli?

Citroën BX 40. yıl dönümünü kutluyor!

Citroën'in 1982'de Eyfel Kulesi’nin altında görücüye çıkarttığı BX modeli, 40. yıl dönümünü kutluyor. 

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Uzaktan çalışmayla ofisler nasıl dönüşecek?

Koç Holding 35 bin ofis çalışanının kalıcı olarak uzaktan çalışmaya geçeceğini açıkladı. Peki, bu süreçte ofisler ve çalışma yaşamı nasıl dönüşecek?

Kentsel dönüşümde bütünsel planlama yapılmalı!

İzmir'de yaşanan deprem felaketi doğal afetlere karşı dayanıksız yapıların nasıl dönüştürüleceği sorununu bir kez daha gündeme taşıdı. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Dönüşümde neler dikkate alınmalı?

Düğün salonu işletmecilerinden kira desteği talebi!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, "Düğün salonu işletmecilerinin de talepleri var. Pandemi sürecinde kiralarla ilgili devletten destek bekliyorlar." dedi.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Gül Düğün Salonu kiralık Haberi

Gül Düğün Salonu kiralık

Bağcılar Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle, Dökümcüler Caddesi, No: 8 adresinde bulunan Halk Sarayı içerisindeki Gül Salonu'nun (Lokanta, Düğün ve Toplantı Salonu) kiraya verilmesini ihaleye çıkarıyor. İhalesi, 31 Temmuz'da saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 


Gül Salonu'nun aylık kirası 25 bin TL olarak belirlendi. Kapalı teklif şeklinde gerçekleştirilecek ihale; Bağcılar Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda yapılacak. 


İHALE İLANI:


2886 DİK. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 490376


BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLMESİ İLANI


İhale Konusu :    Taşınmaz Kiralanması (Yeni Mahalle, Dökümcüler Caddesi, No: 8 Adresinde bulunan Halk Sarayı içerisindeki Gül Salonunun Kiraya Verilmesi)


İhale Tarih ve Saati :    31.07.2014/ 10:00


İlgili Müdürlük / Birim :    Plan ve Proje Müdürlüğü


İlgili Adres :    Bağcılar Belediye Başkanlığı, Plan ve Proje Müdürlüğü, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi, No:l Bağcılar/ İSTANBUL


İlgili Telefon :  ...