18 / 05 / 2024

gül proje gaziosmanpaşa

gül proje gaziosmanpaşa

Nata Holding, inşaatı yılan hikayesine dönen Forum TEM AVM arazisini geçen yıl 47 milyon Euro'ya satın almıştı. Nata Holding'in Gaziosmanpaşa'da rezidans, ofis ve Forum TEM AVM'nin yer alacağı projesine Gül Proje ortak oldu...

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Murat Kurum: Güçlü şehirler inşa edilmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin daha güçlü hale gelmesi ve dünyadaki en büyük 10 ekonomi arasına girmesi için güçlü şehirlerin inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

İris Gölü imara mı açılacak?

İzmir'in Karaburun ilçesindeki İris Gölünün imara açılacağı yönündeki haberler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Demir tarafından kuruldu. 

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Turyap Gül İnşaat açık artırma ihalesi 2018!

Gül İnşaat, Turyap aracılığı ile 212 gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de Double Tree By Hilton'da yapılacak..

Gül İnşaat açık artırması ne zaman?

Gül İnşaat toplam 212 konut ve işyerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki Gül İnşaat açık artırması ne zaman? diyorsanız işte yanıtı...

Gül Proje Basın Express güncel fiyatlar!

Gül Proje Basın Express güncel fiyatları 331 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

gül proje gaziosmanpaşa Haberi

gül proje gaziosmanpaşa


Yıllardır tamamlanıp, hizmete açılması beklenen Forum TEM AVM'nin Nata Holding tarafından satın alındığını emlakkulisi.com ilk kez okurlarına duyurmuştu. Nata Holding, Gaziosmanpaşa Sultangazi'de yer alan Forum TEM AVM'yi geçtiğimiz yıl 47 milyon Euro'ya satın almıştı.


İmzalar atıldı


Nata Holding, satın aldığı Forum TEM AVM arazisini hasılat paylaşımı ile ihaleye çıkardı. Forum TEM AVM için bir çok şirketten teklif yağdı. Nata Holding, Forum TEM AVM projesi için Gül Proje'de karar kıldı. Gül Proje ile Nata Holding arasında sözleşme geçen hafta imzalandı. Gül Proje ve Nata Holding projede yüzde 50 olarak anlaştı. 




Proje nasıl olacak?


73 bin 400 metrekarelik arsa içerisinde yer alan Forum TEM AVM'nin yarım kalan inşaatı projeye uygun bir şekilde değişiklik yapılmadan tamamlanacak. Projede yer alan rezidans ve ofis alanları için...