08 / 05 / 2024

Gülay Görgü

Gülay Görgü

Betc İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Görgü tarafından 100 bin liralık sermaye bedeli ile 9 Temmuz'da Şişli, Galata Deresi Caddesi, No:57 / B'de kuruldu.

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

İlk 9 ayda 128 ürünü millileştiren Aselsan'ın bilançosu açıklandı

Dünya genelinde 80 ülkeye satış yapan Aselsan ilk 9 aylık bilançosunu açıkladı. Bu dönemde 128 ürünü millileştiren şirket net karını yüzde 83 artırdı. Şirket Genel Müdürü Haluk Görgün, yılın son çeyreğinde de güçlü bilanço ve öz kaynaklarıyla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Güler Görgün tarafından kuruldu.

Ka Ge Yapı Malzemeleri Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ka Ge Yapı Malzemeleri Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Görgülü tarafından kuruldu.

Gülay Görgü Haberi

Gülay Görgü
Betc İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Görgü tarafından 100 bin liralık sermaye bedeli ile 9 Temmuz'da kuruldu. 


Betc İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...