17 / 05 / 2024

Gülay Vatansever

Gülay Vatansever

Allegra Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Gülay Vatansever ve Mustafa Alemdağ ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos 'ta Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Gülay Öztürk  ve Selahaddin ÖZtürk ortaklığında kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Yavaş tarafından kuruldu.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayındır Gülay, Cem Sak, Hakan Atıcı ve Hasan İlker Mutlu ortaklığında kuruldu.

Polo İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Reklam Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polo İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Reklam Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Topçuoğlılar tarafından kuruldu.

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Kulaksız tarafından kuruldu.

Gülay Vatansever Haberi

Gülay Vatansever

Allegra Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Gülay Vatansever ve Mustafa Alemdağ ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.


Allegra Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI MİMARLIK 1-Şirkether türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.  2-Her türlü jeodezi...