04 / 05 / 2024

Gülben Ergenin ev dekorasyonu nasıl

Gülben Ergenin ev dekorasyonu nasıl

Gülben Ergen’in oğulları Atlas, Ares ve Güney’le beraber yaşadığı İstinye Park Residence’daki konforlu ve renkli detaylara sahip. Ergen, çocuklarının öncelikleri doğrultusunda yarattığı bu sıcak yuvanın kapılarını InStyle Home dergisine açtı.

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

Ucuz ev almak isteyenler dev kampanya başladı! Prefabrik ev fiyatları dibi gördü! 2+1 ev 399 bin TL!

Son dönemlerde oldukça rağbet gören prefabrik ev fiyatları kampanyaya girdi. Kampanya kapsamında 2+1 50 metrekare büyüklüğündeki ev 399 bin 900 TL'ye düştü. İşte diğer prefabrik ev fiyatları...

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Hemen teslim prefabrik evlerde güncel fiyatlar nedir? İşte, Prefabrik ev 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Gündemde prefabrik ev yardımları varken, birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan prefabrik ev fiyatlarında güncel durum ne? 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabriklerde, anahtar teslim fiyatıyla karşınızda. İşte, prefabrik ev 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde ev ve dükkan satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'un göbeğinde altında dükkanı olan bina-ev satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

WhatsApp'ta altın günü gibi ev satışı!

Faizsiz ev alma sistemi ile birlikte ev satışı yapan firmaların sayısı çoğaldı. Öyle ki WhatsApp gruplarında altın günü gibi ev satışı yapan firmalar bulunuyor. 

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Evlerine güvenmeyenler yeni ev arıyor!

Geçtiğimiz hafta Silivri açıklarında meydana gelen depremin ardından İstanbul'daki binaların güvenilirliği yeniden tartışma konusu oldu. Birçok vatandaş İstanbul'un daha güvenli olduğu söylenen ilçelerden ev aramaya başladı.

Gülşen: İspanya'dan ev aldım!

İspanya'dan ev aldığı haberlerini doğrulayan Gülşen, ''Orada evlenmiştik, güzel bir ev aldık. Yazları gidip tatil yapacağız'' dedi.

Fatih Şen: Günübirlik ev kiralamayın!

Bozyazı Turizm derneği Başkanı Fatih Şen kayıtdışı, kaçak günübirlik ev kiraya verenleri uyardı. Şen, ''Günübirlik ev kiralayanlara da kimAnchorlik bildirimi zorunluluğu bulunmaktadır'' dedi.

Gülben Ergenin ev dekorasyonu nasıl Haberi

Gülben Ergenin ev dekorasyonu nasıl


Gülben Ergen’in oğulları Atlas, Ares ve Güney’le beraber yaşadığı İstinye Park Residence’daki penthouse, konforlu ve renkli detaylara sahip. Ergen, çocuklarının öncelikleri doğrultusunda yarattığı bu sıcak yuvanın kapılarını InStyle Home dergisine açtı.


Gülben Ergen, işi ve üç sevimli oğluyla beraber geçirdiği özel zamanlarını dengelemiş başarılı bir sanatçı ve anne. “Ama önce anne kimliğim gelir. Her işimi ilk oğullarımı düşünerek organize ediyorum” diye söze başlıyor evinin renkli mutfağında. Üzerinde evde giymeyi çok sevdiğini söylediği rahat bir eşofman var. Şeyda Coşkun’un diyet programı ile üç ayda vermiş olduğu kilolar ise gözden kaçacak gibi değil. 



O gün Atlas evde, ikizler Ares ve Güney okuldalar. “Birazdan gelirler. İşte o zaman görün siz bu evin halini” diyor gözleri parlayarak. Show TV’de gündüz kuşağında her gün yaklaşık...