21 / 05 / 2024

Güldeniz Uçar

Güldeniz Uçar

Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Güldeniz Uçar Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde açıldı.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Alp tarafından kuruldu.

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Uçar Grup Gümüş Panorama ödeme planı!

Uçar Grup Gümüş Panorama ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Gümüş Panorama fiyatları 254 bin TL'den başlıyor...

Güneydoğu’nun yeniden inşasını işadamları mı yapacak?

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Toledo gibi olacak” dediği, başta Sur ilçesi olmak üzere Güneydoğu’da terör nedeniyle yerle bir olan şehirlerin yeniden inşa işini, işadamlarına vermenin altyapısı hazırlandı.

Güneydoğu'da inşaat sektörü durgun başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sezonu başladı. Ancak firmalar, işlerin durgun başladığını söylüyor. Güneydoğu'daki olaylar ve TOKİ inşaatlarının işlerin düşmesinde etkili olduğunu belirten işletmeler, sezondan umutlu olmadıklarını dile getirdi.

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yeni şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yeni şehirler yaratacaklarını belirterek, “Örneğin Gaziantep’te 55 bin konutluk projeye başladık. Burada yaklaşık 300 bin nüfus yaşayacak” dedi

Albayrak İnşaat'ın acı günü! Tanju Uçar vefat etti!

Albayrak İnşaat Somali Mogadishu Liman İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Tanju Uçar hayatını kaybetti. Albayrak İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Doğu ve Güneydoğu'da konut dışı yatırımlar azaldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Ulusoy Türkiye'deki ekonomik durumu anlattı. Doğu ve Güneydoğu'da büyük otel inşaatlarının durduğunu belirten Ulusoy, konut dışı yatırımlar azaldığını söyledi.

Güneydoğu yeniden imar edilecek!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, terör örgütü PKK'nın Güneydoğu'da harap ettiği şehirlerin yeniden imar edileceğini açıkladı. Silopi'deki özel gayrimenkul zararının 80 milyon lira olduğunu kaydetti.

Güneydoğu'da hasar gören eve 10 bin liraya kadar yardım!

Güneydoğu’da operasyonlarla sona erdirilen terör olaylarının arından yıkılan binalar için çalışmalar Silopi’den başladı. Çok hasarlı evler yıkılacak, az hasarlı binalara da 10 bin liraya kadar ödeme yapılacak.

Güldeniz Uçar Haberi

Güldeniz Uçar

Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Güldeniz Uçar Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt,  Akçaburgaz Mahallesi'nde açıldı. 


Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi adres: Esenyurt,  Akçaburgaz Mahallesi, 3114 Sokak,...