02 / 05 / 2024

Gülenyüz Evleri

Gülenyüz Evleri

Ramazan ayı, yetim çocuklar ve anneleri için müjdeyle geldi. Pendik'te yapılan Gülenyüz Evleri'nin ilk etabı tamamlanmak üzere

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gül tarafından kuruldu.

Blue Sea Gürpınar Evleri ödeme planı 2017!

İstanbul Beylikdüzü ilçesi Gürpınar Mahallesi'nde hayata geçirilen Blue Sea Gürpınar projesinin yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor. İşte Blue Sea Gürpınar Evleri ödeme planı 2017...

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri güncel fiyat!

İstanbul Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci Mahallesi'nde konumlandırılan 11. Mahalle Beylikdüzü Evleri güncel fiyat listesi 450 bin TL’den başlıyor.

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Gölbahçe Evleri'nde 3+1'ler yüzde 10 indirimle 624 bin 600 TL'ye!

Gölbahçe Evleri'nde 3+1 694 bin TL’lik 150 m² bir dairede kampanya kapsamında yüzde 10 indirimli fiyatı 624.600 TL’ye düşüyor. Yüzde 25 peşinat ödemesi yapılan projede 60 ay vade farksız 3.644 TL’lik eşit taksitlerle ödeme imkânı sunuluyor.

Gölbahçe Evleri'nde yüzde 35 peşinde 60 ay vade!

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde lansman kapsamında yüzde 10 indirimin sunuluyor. Ayrıca %10 lansman indirimine ek olarak 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor.

Sultanbeyli Gölbahçe Evleri'nde lansmana özel yüzde 10 indirim!

60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu Gölbahçe Evleri'nde ayrıca tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde %10 lansman indirimine ek %10 indirim daha sağlanacak.

Gölbahçe Evleri'nde vade farksız ara ödemelerle!

Sultanbeyli’de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinin ardından Sur Yapı, Gölbahçe Evleri’nin yapımına başlayacak. Göl, gölet ve su parklarının hâkim olduğu projede adeta büyük bir şehir parkı oluşturuldu.

Gölbahçe Evleri'nde 3 bin liradan başlayan taksitlerle!

Gölbahçe Evleri'nde 2+1 daireye lansman indirimi yapıldığında fiyat 523 bin TL’ye düşüyor. Yüzde 35 peşinattan sonra kalan bedel 60 ay vade farksız eşit 3.000 TL’lik taksitlerle tamamlanıyor.

Gölbahçe Evleri’nde yüzde 10 indirim var! 60 ay vade farkı yok!

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde lansman kapsamında yüzde 10 indirimin sunuluyor. Ayrıca %10 lansman indirimine ek olarak 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri’nde 60 ay vade farksız ödeme seçenekleriyle!

Sultanbeyli’de yükselen Gölbahçe Evleri, ev hayali kuranlara kolay ödeme seçenekleri sunuyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim kampanyasının bulunduğu projede peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde fazladan yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri'nde 60 ay vade farksız ödemelerle!

6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan Gölbahçe Evleri sakinleri, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolunda doyasıya bisiklet de sürebilecek.

Gölbahçe Evleri'nde 60 ay vade farksız ödeme fırsatı

6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan Gölbahçe Evleri sakinleri, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolunda doyasıya bisiklet de sürebilecek.

Gülenyüz Evleri Haberi

Gülenyüz Evleri


Önümüzdeki günlerde ilk misafirlerini ağırlamaya hazırlanan otel konforundaki evlerde kreşten kütüphaneye, fittnes salonundan güzellik merkezine kadar her şey düşünülmüş.


Pendik Belediyesi, yetim çocuklar ve anneleri için yepyeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kira, eğitim yardımları yapılan bu ailelerin ilçenin çeşitli noktalarında dağınık olması, çocukların eğitiminin takibini zorlaştırması üzerine Pendik Belediyesi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi ve yetim çocuklar ve anneleri için Gülenyüz Projesi'ni başlattı. Geçtiğimiz aylarda inşaatına başlanan ve önümüzdeki günlerde bitecek Gülenyüz Evleri ile yetim çocuklar ve anneleri, barınma, eğitim ve sosyal ihtiyacını karşılayabilecek. Otel konforunda inşa edilen evler, sosyal ve kültürel açıdan destekleyici, mesleki, hobi ve okul eğitimi fırsatları sunan bir ortamda yaşama, çalışma ve dayanışma imkânı verecek.


ÇOCUĞU BAŞARILI ANNELER BİR ADIM ÖNDE


Önemli bir sosyal belediyecilik örneği olan proje,...