29 / 04 / 2024

Güler İnfinity sosyal alanları

Güler İnfinity sosyal alanları

Site İnşaat tarafından hayata geçirilen Güler Infinity projesinin örnek dairesi hazırlandı. 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek projede 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

İnşaat sektörü tersine göçle hareketlendi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yaşanan göçler inşaat sektörünü de hareketlendirdi.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Naci Görür'den o il için korkutan uyarı! 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Bingöl'de yaşanan depremin ardından jeolog, deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından depreme ilişkin korkutan bir açıklama yaptı. Görür, " 7'ler mertebesinde bir deprem bekliyoruz." uyarısında bulundu.

Güler İnfinity sosyal alanları Haberi

Güler İnfinity sosyal alanları

Toplamda 60 daireden meydana gelen Güler Infinity projesinde 15'er katlı iki blok yer alıyor. Site İnşaat tarafından hayata geçirilen Güler Infinity projesinde brüt 235 metrekare, net 200 metrekare alana sahip 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


2015 yılının Eylül ayında teslim edilmesi hedeflenen Güler Infinity projesinde örnek daire hazırlandı. Güler Infinity 9972 metrekarelik bir arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.



Güler Infinity projesinde fitness salonu, genel ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, barbekü, yürüyüş parkuru, narenciye bahçesi, spor alanları, kameriye, 24 saat güvenlik, merkezi ısıtma sistemi, güneş enerji destekli 24 saat sıcak su, konfor cam, mantolama ile ısı yalıtımı ve jeneratör bulunuyor.


Mersin'de yükselen Güler Infinity projesinde farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. Projeden daha detaylı bilgi almak için 0324 328 50...