20 / 05 / 2024

Gülgün Nihat Ömür

Gülgün Nihat Ömür

Antalya’nın Kepez ilçesi Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallelerinde yapımı tamamlanan okul, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin 2. yarısında kapılarını öğrencilere açıyor.

BİM'de çılgın fırsatlar! Peros Sıvı Çamaşır Deterjanı 64,50 TL! Tereyağı 500 gr 139 TL! BİM 7 Mayıs aktüel ürünler

BİM'de bu hafta çılgın fırsat ürünler raflarda yerini alıyor. 7 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunda  Peros Sıvı Çamaşır Deterjanı 64,50 TL, Tereyağı 500 gr 139 TL'den satılıyor. Peki bu hafta BİM'e neler geliyor? Bu hafta BİM'de ne var? BİM 7 Mayıs Aktüel ürünler kataloğu...

Para gürültüyü sevmez! Siz hiç Ferrari'ye binip de son ses müzik açanı gördünüz mü?

Öğretmen M.Gamze İstanbullu, X sosyal medya hesabından ''para gürültüyü sevmez'' diyerek örneklerle açıkladı. Paylaşımın altına ise dakikalar içinde onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Çiftçilere büyük müjde! Az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak!

Çiftçilerin beklediği büyük müjde geldi. Konu ile ilgili detaylar az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak...

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Garanti Bonus'tan çılgın kampanya müjdesi! Garanti müşterileri şimdi hemen baksın!

Garanti Bonus, müşterilerine inanılmaz bir açıklama yaptı. Garanti'den gelen açıklamalara göre; çılgın bir kampanya başladı. Kampanyanın son günü 30 Haziran 2023 oldu. İşte ayrıntılar...

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Altın için çılgın tahmin geldi! Sene sonuna kadar bu rakam kesin görülecek! 1 gramı bile olan yerinde duramayacak

Altın fiyatları 12 Mayıs Cuma günü yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor Altın fiyatları ne kadar olacak? sorusu üzerine dev kurumdan çılgın tahmin geldi. 

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

Citroen'den çılgın kampanya! Görülmemiş indirim; 245 bin TL'ye sıfır otomobil sahibi olabilirsiniz!

Citroen yılın en çılgın kampanyasını başlattı. Otomobil almak isteyen vatandaşlar bayilere koştu. Citoren'in açıklanan yeni fiyat listesi görenleri şaşkına çeviriyor. İlk otomobilini alacaklara 2023 model sıfır km Citroen 245 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Watsons’ın saç bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Watsons’da dikkat çeken fiyatlar...

Watsons’ın bakım ürünleriyle daha güçlü ve sağlıklı saçlar! Peki fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi....

Gülgün Nihat Ömür Haberi

Gülgün Nihat Ömür

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallelerine sözünü verdiği Aile sağlığı merkezinden sonra bölge, okul yatırımına da kavuşuyor. Gündoğdu Mahallesi’nde, 31 Ocak 2015’te temeli atılan 24 derslikli Gülgün Nihat Ömür İlkokul binasının inşası tamamlandı. Okulu, hayırsever Gülgün ve Nihat Ömür çifti, Kepez Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla yaptırdı. Başkan Hakan Tütüncü’nün, Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahalle sakinlerine sözü olan okul, Ömür çiftinin daha önce yaptırdığı ilkokul binasının yanındaki arsaya inşa edildi.

ZİYARET ETTİ SORUNLARI ÇÖZDÜ

Geçtiğimiz hafta sağlık taraması için Gündoğdu Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tütüncü, muhtarlık binasında Gülgün Nihat Ömür İlkokulu’nun yönetimiyle bir görüşme yaptı. Tütüncü, görüşmede dile getirilen okulun açılmasının önündeki engelleri, ilgili kamu kurumlarıyla görüşerek ortadan kaldırdı.

Devlet ve hayırsever işbirliği ile bölgeye güzel bir okul...